Maybelline спирала – Lash Sensational

1
Добави коментар
LoraValcheva
LoraValcheva

От магазини dm по повод кампанията beauty academy 2015, получих няколко продукта за тест на декоративна козметика. За периода 16.04-26.04 има 25% отстъпка на много продукти от декоративната козметика, провеждат се безплатни грим-сесии в някои от магазините, а също има и игра, в която може да спечелите шопинг уикенд за двама в Милано! Наистина доста продукти са с намаление, което никак не е малко и който иска може да се възползва.

Спиралата, която ви представям също е с намалена цена в момента (ако не се лъжа е около 10 лв, но не съм сигурна). Бързам да пиша за нея, защото смятам, че е наистина страхотен продукт и я препоръчвам, така който иска да се възползва докато е намалена. Останалите продукти не успяха да ме изненадат чак толкова, но тази спирала е страшна! 🙂

Какво ми е мнението за спиралата на Maybelline Lash Sensational black?

Още при първото ползване ме спечели – с две движения постигам резултат, който с други спирали се получава час при 3-4 напластявания (тоест нямам нерви и време да го постигам).
Страхотно удължаване на миглите.
Извива миглите много лесно и бързо, затова вече не ползвам извивачка с нея, което е супер, защото не харесвам този инструмент.
Създава и много добър обем, с няколко нанасяния може да стане още по-добре, но още при първото, миглите изглеждат много по-плътни.
Ако търсите спирала за по-естествено изглеждащи мигли, тази не е за вас. С тази можете да постигнете така наречения „dramatic look“, но за някакво деликатно подчертаване по-добре търсете друга. На мен напоследък ми допада да подчертавам миглите, веждите и скулите и почти не ползвам друг грим ,така че Lash Sensational се вписва идеално в предпочитанията ми сега.
От години предпочитам силиконовите четки на спиралите и ако и вие ги харесвате, ще се разберете прекрасно с тази.
Извитата четка е почти същата като една от любимите ми спирали на L’oreal, така че съм доволна от нея и прави самото нанасяне поне за мен по-лесно и по-бързо като обхваща всички мигли при почти всяко движение.
Един проблем при мен – много си цапам клепачите с тази четка, а уж съм свикнала с този вид извити четки… Не знам защо така, но бая чистене пада след като си сложа спирала. Надявам се да й намеря цаката, защото това губи време.
Консистенцията й я намирам за съвсем нормална, малко по-течна е все още, но скоро ще започне да се сгъстява предполагам.
Разгримирането ми се струва нормално, ако съм напластявала е малко по-трудно, но като цяло не виждам проблем.

Позагубил се е фокусът на първата снимка, но се надявам да успеете да добиете представа все пак. (Дори тук съм си нацапала клепача…вски път…) Като допълнение – това е без напластяване, с 2-3 нанасяния, без да внимавам особено, без да разресвам миглите. 😀