Градинска техника – Хоби и Професионални машини, инструменти и консумативи – Тонински

1
186
Добави коментар
aganbox
aganbox

Независимо от площта, за която се грижите – било то поляна пред къщата, градинка в междублоковото пространство или пък лехите в задния двор на вилата, при нас ще откриете това, което търсите.

Каталогът предлага решения и за потребители, за които градинарството е не просто хоби, а професия и начин на препитание.

Сред богатия асортимент в каталога ни ще откриете: – Косачки (електрически, акумулаторни, механични). – Верижни триони. – Ножици за плет и храсти и тримери за трева. В това число можем да добавим и приспособленията за кастрене на високи клони. – Духалки и листосъбирачи. – Пръскачки и водоструйки. – Аератори и вертикулатори за тревни площи.

За всички тези уреди се предлагат и съответните консумативи в магазина на Тонински.

Препоръчваме ви използването на оригинални резервни части и приставки, тъй като само така може да се гарантира правилната и безупречна експлоатация.

Скъпа ли е градинската техника?

Качественото оборудване има своята цена. Но в каталога ни ще откриете и редица бюджетни решения, които също могат да бъдат полезни в градината и двора.

Обикновено клиентите, които тепърва започват да се занимават с градинарство или поддръжка на дворно място, се насочват към по-евтините продукти.

Когато обаче тази дейност стане ежедневна, хората постепенно се насочват към търсене на инструменти от по-висок клас. В нашия магазин има за всекиго по нещо.

Всички оригинални продукти се предлагат със съответната гаранция. А ако не сте сигурни дали дадена техника е подходяща за вас, не се колебайте да ни попитате.