Житейски девиз според зодията

5
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Какви мотивиращи думи биха ви прилягали според зодиакалния знак, под който сте родени

В живота си всеки от нас е намерил своите ценности, приоритети и възгледи за света. Мнозина от нас обаче вярват, че тези нагласи към света до голяма степен се предопределят от зодиакалния знак, под който сме родени. Ако се доверим на това твърдение, ето как биха изглеждали девизите на всяка зодия:

Овен – „Аз водя!“

Родени лидери, безкрайно енергични и склонни първо да действат, след това да мислят. Това са повечето Овни.

Телец – „Удобството преди всичко“

Ако има зодия, която да може да се наслаждава на живота най-много и по най-изискан начин, то това са Телците. Способността им да извличат насладите от живота е пословично голяма.

Близнаци – няма конкретен девиз, сменя се всеки ден според настроението и конкретното влечение на Близнака за момента.

Близнаците са известни със своето непостоянство, смяна на настроения, хобита, възгледи за света, отношение към живота и мисия на Земята. При тях промяната е единственото постоянно и сигурно нещо.

Рак – „С търпение всичко се постига“

Раците са най-търпеливата и спокойна зодия в целия зодиак. Макар и чувствителни и раними, те по-скоро биха оставили някой „да им се качи на главата“, отколкото решително да го разкарат.

Лъв – „Аз съм тук, всичко вече е наред“

Горделивците на зодиака имат навика да блестят със собствена светлина. Макар да имат нужда от постоянни аплодисменти (което може да е досадно понякога), те са способни да вдъхновяват и да изведат нещата от трудно положение.

Виж още: Смях според зодията

Дева – „Редът преди всичко“

Ако имате някой познат, който е маниак на тема чистота и подреденост и се старае да държи всичко под контрол, най-вероятно си имате работа с Дева. Това обаче прави представителите на тази зодия безкрайно добри организатори и хора, на които можете да разчитате.

Везни – „Да бъдеш или да не бъдеш…“

Везните винаги са пред някакво решение. Склонността им да поставят всичко под съмнение ги прави невероятно добри анализатори, стига да не искате да вземат крайно решение.

Скорпион – „Дойдох, видях, победих“

Ако Овните водят, а Лъвовете се разпореждат, то накрая нещата стават така, както Скорпионът е казал. Магнетични, харизматични, манипулативни, отмъстителни и на моменти леко плашещи, представителите на тази зодия знаят как да постигнат своето.

Стрелец – „Това, което не ме убива, ме прави само по-луд“

Забавни и откровени, Стрелците са най-големите авантюристи в целия зодиак. Те са готови на ново приключение, на нов забавен разговор или на каквото и да е ново нещо.

Виж още: Най-голямата тайна на всяка зодия

Козирог – „Това го мога по-добре“

Те са добри в това, което правят. Вероятно и в още поне няколко неща. На Козирозите съдбата е да растат в професионален план и да се налагат като специалисти.

Водолей – „Аз създавам бъдещето“

Водолеите сякаш имат усещането, че живеят години назад от времето, в което е трябвало да се родят. Те се опитват да променят света към по-добро, да го развият и да създадат онази реалност от мечтите си. Като нищо вече да са изобретили даже машина на времето. Откъде мислите са дошли все пак, ако не директно от бъдещето?

Риби – „Нищо човешко не ми е чуждо“

Рибите са сладкодумците на зодиака. Те не просто говорят, те бърборят, по много и думи, пълни с емоция. Ако имате нужда от човек да ви изслуша, най-вероятно е някой представител на зодия Риби да ви разбере най-добре. Но доверите ли им се, те ще очакват същото. Така че се пригответе да слушате дълго.

Виж още: Как се напиват зодиите

Източник: Bulevard.bg