Ключът на Уриел от злато и сребро

2
Добави коментар

Чудесен подарък, богат на послания!

Според Кабала всеки от 5-те метала носи определена сила – за здраве,  за любов, за успех, за защита, за семейството. Техният потенциал се усвоява благодарение на автентичността на цялостния процес на обработване, описан още от Книгата на Сътворението.

5-те метала се съединяват само при новолуние, което означава веднъж месечно в течение на 5-6 часа. Така те се зареждат с голяма енергия и влияят върху нашите емоции и способности.

Злато – жизненост, безкрайна енергия за успех,  щастие и богатство

Сребро – одухотвореност, семейство, деца, уют, мир, спокойствие

Мед – артистичност, хармония, любов и приятелство, привлича сродните души

Калай – комуникация, разбиране, промени, смелост за нови начинания, сила за освобождаване от задръжките и негативните мисли

Олово – усещане за пълноценност, авторитет ,власт баланс и самоусъвършенстване

Хризоберилът подсилва концентрацията, помага за по-чиста и предприемчива мисъл. Прогонва негативната мисъл и я трансформира в позитивна енергия. Предпазва от бедност и придава чар и увереност на носещия го.

„72-те имена на Бог“ се състоят от 72 трибуквени комбинации от книгата Exodus, от която произлизат Кабала кодовете за различни аспекти от живота – за успех, любов, благополучие  и здраве. Всяко от имената е с уникална, различна сила и енергия в зависимост от целта. Затова е добре да изберете бижу, което да отговори на Вашите желания. Ако е за подарък, Ви съветваме да се спрете на това, което бихте пожелали от сърце на ближния си.