DJ Diass шумно стартира авторска поредица в Culture Beat Club

9
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

DJ Diass шумно стартира авторска поредица в Culture Beat Club

Lipstick Check – първата колаборация между парти лейбъла CODE и актуалния диджей, ще се състои на 5 юни.

Първата колаборация между парти лейбъла CODE и DJ Diass предстои в столичния Culture Beat Club от 22.00 ч. на 5 юни, Петък.

Поредицата Lipstick Check на актуалния диджей и продуцент, която ще бъде представяна от него в популярния клуб всеки месец, е кръстена на едно от парчета в последния му албум „Resеt The World“.

Вход свободен.

Посетителите да се подготвят за бомбен микс от хаус, дийп хаус, ню диско и Детройт- техно, плюс много звукови изненади, така присъщи за лайв изявите на DJ Diass, анонсира Цветелин Иванов – PJ, програмен директор на Culture Beat Club и продуцент на парти лейбъла CODE, организирал стотици имиджови продуцкии в софийски топ клубове от 2009 досега.

В сета с авторска музика на младата надежда на родната електронна сцена  ще звучат не само парчета от новоиздаденият му албум „Resеt The World“, чиято премиера се състоя през март, а и негови непопуляризирани версии на любими поп и денс парчета, представени през призмата на Diass.

За запознатите с последните тенденции на родната клубна сцена Diass не е неизвестна персона. Пламен Василев, както е рожденото име на артиста, продуцира музика и се изявява като диджей от 2004. В саунда си вплита много инструменти, и обожава да експериментира със собствените си музикални предпочитания. Гастролирал успешно в Холандия, Египет, Русия и Македония.

Diass е откритие на „Алфа радио“, двукратен шампион на България (2008 и 2010), победител в конкурса на „Алфа радио“ в надпреварата за млади таланти и в националния конкурс DJ Vibrations 2010 за най-добър хаус диджей на България във Велико Търново.

Diass спечели наградата за най-добър нов диджей на България през 2012, отнасяйки приза под носа на сериозна конкуренция на церемонията по удостояване на отличниците на Best DJ и Best Club Awards. Израснал е в диджейска кабинка – негов баща е популярният диджей Теди Джорджо, който с умиление разказва как по време на едно от участията си, когато трябвало да се грижи за детето, малкият заспал върху купчината плочи в клуба, където бил резидент.

Diass е преминал през шестгодишна музикална школа по пиано и солфеж и е бил на обучение по продуцентство при Иван Ковачев – единствения българин, участвал в проекти на Тиесто.

Пламен Василев е родом от Дряново, област Габрово. Завършил е професионалната гимназия по туризъм „Пенчо Семов“, Габрово, специалност „Мениджмънт в туризма“, и учи „Туризъм“ в Нов български университет, София.