2 нови магазина за детски дрехи, втора употреба в София

1
Добави коментар
kidsmall
kidsmall

KidsMall е бранд за детски дрехи, който успя за кратко време да се наложи на пазара, както у нас, така и в чужбина. Историята ни е дълга и изпълнена с много трудности, но въпреки това ние не се отказахме от идеята ни – да предлагаме детски дрехи втора ръка на световните марки с гарантирано качество.

Днес е трудно да преброим всичките си офлайн филиали, тъй като те се увеличават с всеки изминал ден. Горди сме да ви съобщим, че голямото ни семейство се увеличава с още два члена – нови магазини в гр. София. Можете да ни откриете вече и в ж.к. Хаджи Димитър, а също така в ж.к. Лагера.

Официално сезона на топлото слънце е открит и е време да се погрижите за новите придобивки на децата си. Днес малчуганите трудно биха могли да се оплачат, както и родителите им, от липса на избор. Ако преди години разнообразието на пазара бе доста малко, то днес това определено не е така. Ако все още не сте се погрижили за летния „рефреш” на гардероба, не се притеснявайте. Ние ще ви помогнем в тази задачи, но и да спестите от семейния бюджет, предлагайки ви качествени детски облекла. В нашите два нови магазина в София отново ще останете очаровани от големия асортимент, атрактивните ценови оферти и любезното отношение на нашите служите, които ще ви помогнат, ако се затрудните с избора.

Ако сте млади родители, тогава сигурно сте се сблъсквали със ситуацията, когато не можете да прецените, какво да изберете – дрешките с атрактивен дизайн или евтините облекла. Ние ви предлагаме всичко това в едно, но и гарантираме, че качеството е отлично на всяка една дреха, която е била закупена от нас, защото всички стоки преминават ръчен контрол преди да попаднат на нашите стелажи. Ако и вие сте от родители, които понякога се затрудняват с това, какво точно трябва да купят на децата си за новия сезон, тогава имаме един съвет за вас. Преди да се отправите на шопинг в KidsMall просто прегледайте летния гардероб на децата от миналата година и вижте, какво им е омаляло или износено. Така ще можете да си съставите списък с това, какви нови дрехи трябва да купите на малчуганите си.

В новият детски рай на KidsMall всяко дете ще намери дрешка, която ще го накара да се почувства като истинска принцеса или принц. С отварянето на двата ни нови магазина в столицата ние няма да спрем развитието и усъвършенстването си, защото знаем, че винаги можем и повече. Ето защо сме изключително горди с постигнатите досега успехи, както и това че ни се доверихте.

Потопете се в един приказен свят заедно с децата ви и посетете нашите нови магазини в гр. София. Ако пък предпочитате онлайн шопинг, тогава можете да заложите и на виртуалните покупки. Стелажите ни са претрупани с облекла за децата на всяка възраст и за вкус, за да можете лесно и бързо да намерите това, което търсите. Какво ви предлагаме ние ли? Много повече от дрехи, защото във всяко едно наше предложение ние сме вложили частица от нас и любовта ни към делото, с което се занимаваме!

Информация за новите магазини:

СОФИЯ
ж.к. Хаджи Димитър (ОТВОРЕН)
бл. 69-69А, вх. Д
(входове от ул.”Макгахан” и пицария “Лъчони”)
Тел: 0898-567-665  – карта тук >>

ж.к. Лагера (отваря на 15 юни)
ул. “Мъглен” № 5
Тел: 0896 558 455 – карта тук >>

ОЧАКВАМЕ ВИ!