Изчуках майката на най – добрия си приятел

1
Добави коментар

Историята беше следната, с най-добрия ми приятел А.Й. всеки ден се виждахме и правихме различни неща, бяхме съученици и същевременно най-добри приятели.Той спеше в нас, готвихме си, сваляхме мадами и прочие.Аз също спях в тях, но по-рядко отколкото той в нас.
Една вечер той ме покани в тях и аз се съгласих макар и да ми беше неудобно понеже той имаше сестра и двамата му родителя ,а аз живях сам.Знаех ,че сестра му ме харесва, личеше си ,а и си го беше признала.Аз не му казах за това ,защото щеше да побеснее…баща му е работохолик и всеки ден работеше до късно извън града. А.Й. също работеше с него, а майката беше в отпуска една седмица.
Тя бе стройна женица на около 40+/- години, бивша гимнастичка…абе голяма симпатяга.
Неколкократно съм забелязвал как тя ме глези повече от сина си, не знам дали ,защото съм гостенин или просто й харесвах.Често ме гледаше в очите и когато А.Й. не беше на около тя си хапеше устните, уж ей така неусетно, но аз като момче го забелязвам това нещо.Ходеше все с клинчета и един къси до средата на бедрото и супер прилепнали гащички.Сещам се как се дупеше насам-натам, я да вземе нещо от земята, я да изчисти пода…аз си мислих или ,че съм извратен или ,че просто майка му си ме харесва…по-скоро си мислих ,че всичко е само в моята глава.
Въпросната вечер седнахме на масата в хола да вечеряме, аз, А.Й., баща му, майка му и сестра му.Навечеряхме се ,а баща му както винаги заспа пред телевизора в хола…майката си личи ,че й трябва внимание (това вече не си го фантазирах, а си го знаех ,защото си личеше по фактите).Легнахме всички, аз спях в стаята на аверчето ми и сестра му.
В седем сутринта А.Й. ме събужда и ми казва ако искам да остана да си доспа ,защото той трябвало да ходи с баща си на работа по спещност, аз се съгласих и задрямах.Събуждам се от лек шум от отваряне на вратата на стаята…гледам през сънени очи майка му по мега късата нощница влиза и почва да оправя леглата, които бяха разположени успоредно на моето.Както нормално момче което се събужда, бях се одървил.Майка му тръгна да се навежда да оправя чаршафите и се сещам само как погледнах под нощничката и видях красиво изваяната й путка.Охх толкова се възбудих ,че ми се искаше както е наведена, да стана както съм със сутрешна ерекция и да й го вкарам без да питам.Но съзнанието ми ме владееше.Е…какво пък, почнах да се пипам докато гледам прелестите.
Изведнъж тя се обърна към мен да види дали спя и ме вижда как ръката ми се движи изпод завивката…лепна си усмивка и ми каза “ добро утро „. Аз също се усмихнах и казах “ добро да е „.
Тя се приближи към леглото ,а аз се уплаших тя да не ме види ,защото не знам как ще реагира и си го прибрах в боксерите, а тя се надвеси над мен и каза “ хайдеее ставай, закусна съм направила “ и изведнъж дръпна рязко завивката и естествено, видя това което не трябваше.
Видях как очите й лъснаха с леко загадъчна усмивка на лице и чух само едно тихо “ оххх „.
Тя застана на колене до мен докато аз си лежах и каза “ май някой друг се е събудил по-рано “ и почна леко да се подсмихва.Аз отговорих с усмивка “ ами така е при момчетата… „.
Без да се усетя, тя чавръсто дръпна боксерите надолу и не усетих кога кура ми беше в устата й.
Гледах и не вярвах какво става…беше толкова нереално! Казвах си на ум “ какви свирки сучи тази мамаааа…“ Тя се спря за секунда, погледна ме в очите докато го беше лапнала, изкара си го от устата, бутна ме по гръб и се качи върху мен.Почна да ме притиска за гърдите, надвеси се и почна да ми лиже врата докато си търкаше вече доста подмокрената путка на кура ми.Хвана ме за главата с дясната ръка ,а с лявата ми обхвана кура и баааавно усетих как влиза….
Още помня колко беше влажна и гладка…Правихме див секс, но докато правих това нещо си мислих как ще погледна приятеля си после…как ще погледна баща му…е…женичката й трябваше чукане в крайна сметка, тласках й го навътре и навътре…с учудване стигах и дъното й….тя крещеше от кеф…всичко свърши….
Влязох в банята, взех си душ…седнах на масата, тя ми сложи да закуся докато ме гледаше непрестанно…получих обаждане и трябваше да си тръгвам ,а как исках да я изчукам още веднъж…на вратата докато си тръгвах тя каза “ да идваш по-често на гости „, аз “ задължително „…тя ми намигна и си тръгнах.По пътя си бях адски объркан и не знаех още какво е станало, просто не го осъзнавах…беше като сън….в крайна сметка това не се повтори ,защото поради обстоятелства прекъснах връзка с човека…оказа се голям задник, но пък нали поне изчуках майка му!