Колко далеч можеш да стигнеш за едно сладоледено удоволствие?

1
Добави коментар
ogilvy
ogilvy

Все още нямате никакви планове за събота? Готови ли сте за един полет високо в небето над София, за да изпитате незабравимо сладоледено изживяване?

Ако искате да приемете предизвикателството, отправено към вас от очарователната звезда от Под прикритие Константина Живова, елате след 10:00 сутринта на 6 юни в Южния парк в София, за да покажете точно колко далеч можете да стигнете, за да се насладите на един сладолед Magic.

Константина вече даде старт на предизвикателството, след като самата тя реши да влезе в новата за нея роля на фотограф и да застане зад камерата, запечатвайки в уникална фотосесия приятелите си Яна Грудева и Александър Сано. Te бяха провокирани да докажат, че няма нищо, което може да ги отдалечи от Magic. В събота и тримата любимци от ТВ екрана ще бъдат в Южния парк, за да споделят с вас следващата си изненада – полет с балон високо над София. Най-смелите търсачи на удоволствия ще бъдат наградени с възможността да опитат неустомия шоколадов вкус на сладоледа Magic, докато се наслаждават на гледката високо в небето.

Елате и станете първите, които ще разгледат пътуващата изложба на най-добрите снимки, които студентите по фотография от Нов български университет заснеха в рамките на конкурса „Колко далеч би стигнал за един сладолед Magic?”, който се проведе през май. 20-те снимки пресъздават забавни, динамични, дори и екстремни моменти на хора, изправени пред задачата да покажат на какво са способни, за да задоволят страстта си за Magic сладолед. Освен да почерпите щури идеи, ще можете и да научите как да участвате във вълнуващо предизвикателство, което ще вдъхнови приключенския ви дух и може да ви донесе невероятни Magic награди.