Кодекс на Поведение

1
Добави коментар
refort
refort

Политики

 

 Нашият Кодекс на поведение е подкрепен от редица групови – по – широки политики в ключови области, като например устойчивостта на фирмата, устойчивост на поръчките, здравето и безопасността и защитата на данните и работните взаимоотношения. Те определят как се отнасяме към основните заинтересовани страни, в това число акционери, служители, клиенти и доставчици.

                  

     В тази рамка, за нашите бизнес единици се разработват на по –  конкретни политики и практики, свързани с техните специфични бизнес задачи и дейности.

 

Да работим заедно

 

Ние сме на пътешествие заедно с нашите служители, нашите клиенти, неправителствени организации, правителствени и общински институции и други, тъй като ние изграждаме  бизнеса си  в дългосрочен план.

   За да изпълним нашата визия и изграждане на устойчив бизнес за себе си и нашите клиенти, ние трябва да разгледаме два вида предизвикателства: предизвикателства пред света като цяло и предизвикателства, които са специално за нашия бизнес.

      Предизвикателствата за един устойчив свят включват:  сближаване и сътрудничество в обществото на Строителният сектор и повишаване  качество на живот, нуждите на обикновените хора, промените в климата, търсенето на енергия, растежа на транспорта, урбанизацията, обезлесяването и достъп до природни ресурси.

      Предизвикателствата пред бизнеса ни включват предлагане на устойчиви проекти, удовлетвореност на клиента, свеждане до минимум на отпадъците, етика и спазванена правилата, и развитието на нашите служители.  Ние работим в партньорство с нашите клиенти и на веригата за доставки, за да доставим и представим нови идеи и въведения в строителството, които са насочени към  тези Предизвикателства. 

      В рамките на нашата Строителна фирма “ Рефорт “ ЕООД, една от нашите цели е да се постигне по-задълбочено разбиране на това, което характеризира успех от гледна точка на това, на нашите клиенти и да се гарантира, че ние доставяме през целия жизнен цикъл на изпълнение на даден проект, стандарт, отговорност и  високо качество.

       Всеки един служител на Строителна фирма “ Рефорт “ ЕООД, в пряката си дейност се фокусира върху клиентите, с ясни бизнес ценности и визия за устойчивост, която показва значението на работата с нашите клиенти за нас, за постигане на общите цели на удовлетвореност.