BBQ НА ЗЕЛЕНО - Намери ме Follow

BBQ НА ЗЕЛЕНО - Намери ме

BBQ НА ЗЕЛЕНО

Възраст жени: 18-60 години Възраст мъже: 18-60 години Още за събитието ВАЖНО:• Единствено регистрацията за събитието и предварителното плащане на таксата за участие гарантира запазване на твоето място и участие в пикника. • Брой места за партито: 20 жени/20 мъже • Ако имаш затруднения с регистрацията или със записването за събитието, можеш да се обадиш на телефон: 0887708618 , 0888823452.КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ПИКНИКА

 

ЛЯТОТО дойде......време е за нови запознанства и забавления на открито. Сред природата и песните на птиците, покрай барбекюто и студената бира те каним на " BBQ НА ЗАЛЕНО" . Приготвили сме Ви нестихващо веселие с игри от детството, закачливи погледи, нови приятелства, а може би и нова любов - шансовете са изцяло на ваша страна! Пригответе си торбичката с любимото хапване за барбекю, охладена бира и добро настроение!

Пикника ще се проведе на Аладжа манастир. Срещата е в 8:45. ч. пред манастира. За тези, които ще ползват градски транспорт, автобусът е номер 29. Сборен пункт на спирката пред Община Варна посока Виница в 07:50 ч.

Молим всички, които искат да се забавляват сред природата, да ни изпратят и-мейл на namerime@mail.bg при записване, в който посочвате вида транспорт, който ще използвате.

Информация за заведението

© Copyright 2013-2014 namerime-bg.com. Всички права запазени.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност