Животът ни като виц Follow

Животът ни като виц

Живеем си като на кино, като във филм, но не точно в този, в който бихме искали. Поне така казваме, защото естествено е, ако не харесваш филма, да го смениш с друг филм, обаче ние не, ние зяпаме и мърморим. Сами си го правим, също както във вица, макар за разлика от вица да не е ясно защо точно го правим: Иван сам себе си заведе на кино, в ресторант, купи си подарък и сега се надява на секс.

Най-новият блокбастър в българското кино се нарича "Мерките за сигурност увеличиха двойките на матурите". Каква сила е киното, а! Слагаш видеокамера в изпитната зала и твърдините на българския език и съответната литература Кърджали и Ардино отиват на кино. Нищо чудно да гледат някой турски сериал, те сега са много популярни, което ни подсеща за следващия виц: В Истанбул е арестуван сериен режисьор, на съвестта му тежат 325 серии.

Но нека не надничаме в канчето на турските кинаджии, те си вършат работата твърде добре, да видим нашите гении какво са заснели. Най-зрелищният блокбастър у нас сега е "Данъчните и ДНСК непрекъснато проверявали Игнатиево". Филмът накратко - проверявали и какво от това. Познат сюжет, нали? И режисьорът му със сигурност не е постъпил както във вица:

Режисьор коментира сценарий с писател:

- Трябва да се промени, аз съм противник на псувните в киното!


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност