Блог Бебешки колички, Детски колички, Столчета за кола

1
Добави коментар

Отличният старт и бързото развитие на марката, кара производителите да създават различни модели, за да откликнат на потребностите на максимален брой родители. Водещите критерии за марката са надеждност, практичност и качество, което е гарантирано от европейския стандарт ISO 9001. Освен това в текстилните на количката се използва технологията SILVER PLUS, която осигурява антиалергенна и антибактериална среда за бебето.

Впечатляващо е колко много възможности има една компактна, стилна и изчистена на пръв поглед бебешка количка. Моделите, присъстващи на българския пазар – Sport, Natural и Pia, са оборудвани с лека алуминиева рамка, помпащи се колела и меко пружинно окачване, което осигурява комфорт и лекота в ежедневните разходки. И при трите модела, коша за новородено е забележително просторен и с овална форма на дъното, което позволява да бъде използван и като люлка. Той разполага и с достатъчно вентилационни отвори, за да осигури приятна среда за Вашето бебе. Големият безшумен сенник не само ще запази спокойния сън на бебето, но и ще ви даде възможност да го наблюдавате през цялото време.

Летния кош на Tutis Zippy е с регулируема облегалка до пълно легнало положение и може да бъде монтиран в двете посоки според желанието на родителя. Сигурността е осигурена от пет-точков колан и предпазен борд с лента в средата, а комфорта от мека подложка с възглавнички от двете страни и специално конструирана, която не позволява висящите крачета да се уморяват от продължителни преходи. Високата позиция на коша ще Ви спести прекомерното натоварващо навеждане, а и дава възможност на детето да изучава обкръжаващия го свят от по-добра позиция.

Съвсем естествено модела Sport е създаден за хора с динамично ежедневие. Компактен и маневрен, този модел е подходящ за градска среда, която е известна с ограничени пространства и безброй препятствия. Мекото регулируемо окачване ще ограничи въздействието на неравностите и ще направи разходката Ви забавна и приятна. Само с едно движение ще застопорите количката стабилно, посредством спирачка заключваща двете колела едновременно. Това е особено полезно при употреба на количката при терени с по-голям наклон. Разполагате и с голям покрит багажник, от който дори и да бързате много, няма падне нищо. Бързото и лесно сгъване, също е характерна черта на модела Zippy Sport.

Свежите цветове и леката визия на модела Natural правят впечатление отдалеч. Той е създаден с идеята, не само да бъде практичен и удобен за употреба, но и да даде на бебето една комфортна и спокойна среда. Бебетата прекарват много време в количката, поради което първите впечатления и познания, които придобиват са от това което ги обкръжава. Ето защо Zippy Natural е изработен от естествени тъкани, обработени чрез технологията SILVER PLUS, което обезпечава безвредна дишаща среда. Кокосовия матрак е също част от тази естествена среда и заедно с повдигащата се част от дъното на коша за новородено, прави продължителния престой на детето удобен и приятен. При този модел също разполагате с просторен багажник, което ще улесни ежедневието – разходка, игра, пазаруване.

Моделът колички Zippy Pia можем да наречем „практичната лимузина” на марката Tutis. Елегантни форми и стилни цветове, съчетани с натурални материи и практична конструкция – това е Pia. Голям, просторен кош за новородено (87 см х 39 см х 20 см), комфортен и елегантен летен кош, маневрено и компактно шаси – това са само част от характеристиките на Zippy Pia, които я правят приятна и удобна за употреба количка. Компактните размери в сгънато положение (32 см х 52 см 80 см.) Ви спестява място в къщи, в колата и навсякъде, където ще ползвате количката. И тук високата технология за обработка на тъканите със сребърни йони SILVER PLUS предпазва от бактерии, образуване и задържане на миризми. Лицевите материи са непромокаеми, което улеснява и почистването им. При този модел, освен стол-кошницата за кола на Tutis, с подходящи адаптери можете да използвате и такива от марката MAXI-COSI.

В комплектацията на всяка количка Tutis Zippy влиза и покривала за крачета за различните кошове, дъждобран, мрежа против комари и насекоми (комарник) и чанта за аксесоари.