5 секс-игри, които трябва да опитате

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Понякога, да играете игри с вашия човек е добро начало за успешна връзка. Идеите тук ще определят по-забавен нюанс и нотка закачлив тон, за да се създаде една приказна нощ, която и двамата запомните.

Понякога, да играете игри с вашия човек е добро начало за успешна връзка. Идеите тук ще определят по-забавен нюанс и нотка закачлив тон, за да се създаде една приказна нощ, която и двамата запомните.
1. Идея за секси игра с пингпонг топчета

Подгответе трапеза, на която разположете 15 пластмасови чаши. Наредете ги във форматна триъгълник, в двата края на масата и вземете някои пинг-понг топки. Застанете и двамата в единия край на масата, и се редувайте в хвърлянията. Когато единият улучи чаша, то другият трябва да свали едно от дрехите си. Ако единият успее да свали всички шест чаши, то другият му дължи сексуална услуга по избор.
2. Игра с карти

Разпределете сами картите в тестето, като нека сърцата са целувки, пиката е масаж, карото е ръчна стимулация, а спатията френска любов. Започнете да се редувате с партньора си като на всеки успешен ход, победителя да взема своята награда.
3. Една крачка напред, една назад

Нека единият легне гол в леглото, а другият да застане на вратата на спалнята. Нека легналият задава въпрос, а този до вратата да отговаря и при всеки верен отговор да се доближава с една стъпка към леглото. Така може да узнаете, до колко се познавате, а сред въпросите може да има любими неща, тайни места и т.н. По този начин дори да не се познавате достатъчно добре все ще научите нещо ново за бъдеще.
4. Американски футбол

Играли ли сте някога, сега е момента да опитате с партньора си при това в условията на спалнята ви. За целта предвидете бейзболна топка и разпределете базите, на всяка ваша точка, партньорът ви е длъжен да се реваншира, както зависимост от това, колко високо или ниско е подадена топката, отсрещната страна дава целувка на това място. В крайна сметка няма да останат победени, а ще има само победители.
5. Спешна медицинска помощ

Настройте таймера за време, например седем минути. След това открийте половинката си, в банята, кухнята или пред телевизора, сграбчете го и направете най-страстната целувка, на която сте способни. Таймера само ще засилва усещането за спешност и ще покачи адреналина и в двама ви.