Невероятната история на човека, който говори с НЛО! /Уникално видео/

12
Добави коментар

Рамон Уоткинс твърди, че има невероятна дарба – да комуникира и да привиква извънземни кораби!

 

Той се кръщава Пророк Йехова /Името на Бога на древните юдеи/, и се установява в Лас Вегас.

 

Йехова твърди, че се е научил да комуникира с извънземните след детайлно изучаване на Стария завет и го прави още от 70-те години на 20в!

 

 

Може да ви звучи като поредния ненормалник, но истината е, че Йехова е викал извънземни хора пред много свидетели повече от 1500 пъти, предава binews!

 

Йехова смята, че библейските алегории „Колона от огън/пушек до небето“ и „Колелото на Езекил“ описват извънземните. Според него Ангелите, които идват на земята са извънземна раса!

 

През годините много хора са станали свидетели на „чудото“ на Йехова. Със сложни заклинания на арамейски език, дребничкият мъж призовава НЛО, които се появяват в небето!

 

Той демонстрира невероятната си способност и по телевизията! Когато от ABC му вземат интервю, Йехова изговаря странно заклинание и буквално секунди след това в небето се появява странен оранжев диск! Убедете се сами, това е изумително!

 

 

 

 

 

Според много алтернативни изследователи, Йехова има уникалната способност да фокусира енергията си и по този начин да установява връзка с извънземните. За съжаление никога няма да разберем. Пророкът Йехова умира от инфаркт през 2014.

 

 

 

 

/Bradva.BG