Чобанов: Паметникът на Цар Самуил се радва на успех :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,...

Чобанов: Паметникът на Цар Самуил се радва на успех :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,...

Снимка: google

Най-важното за паметника на Цар Самуил е, че се радва на успех, хората го харесват. Това заяви пред журналисти зам.-кметът на Столична община Тодор Чобанов, предаде БГНЕС.

 

"От там нататък колко силно ще светят очите и как ще го съгласуваме в МК са подробности, които не бива да се превръщат в обществен дебат", заяви Чобанов. Той посочи, че общината е в процедура за решаването на технологичните проблеми и за съгласуване пред Министерство на културата (МК) по този въпрос.

 

Чобанов посочи, че било свободна интерпретация, че той е казал, че очите на паметника на Цар Самуил го дразнят. "Не е имало такъв вид разговор. Казвал съм, и сега го твърдя, че всички ефекти по един паметник, особено такива, които променят чувствително визията му, след да се обмислят внимателно и да се съгласуват. Очевидно се радват на огромен успех светещите очи", заяви той.

 

Според Чобанов ставало дума за технологичен проблем, че какъвто и да е един...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност