Модният блогър Мариета Зайкова в булчинска рокля от Bridal Fashion

1
Добави коментар
InLife
InLife

Модният блогър Мариета Зайкова в булчинска рокля от Bridal Fashion
10 юни 2015

Модният блогър Мариета Зайкова се потопи в разкоша, наречен Pronovias. Обичаните от всяка булка рокли на най-големия производител в света изкушиха и красавицата. За своята първа сватбена фотосесия тя избра прекрасната Majorie от последната колекция на марката, изработена от копринена бамбула и френска дантела с шлейф. Акцент на тоалета с корсетна конструкция са ръчно шитите листенца от естествена коприна и кристалите Svarovski по тях, създаващи ефекта на капчици роса. Дълъг 4–метров воал от копринено морбидо допълваше разкошната визия.

Фотосесията се осъществи пред изкрящия фонтан на народния театър „Иван Вазов” за последния брой на списание Douglas&beauty|zone. Нежният грим бе дело на Весела Круш, а прическата – на Марин Хубенов-Мърфи. Фотограф бе Светослав Караджов.

Наскоро световноизвестният моден блогър Киара Фeрани прикова погледите в умопомрачителна дантелена феерия във фатално черно като един от специалните гости на ревюто на Pronovias в Барселона, а след това засне и фотосесия със сватбен тоалет на марката.

Същите тези рокли ще бъдат налични и в българското представителство на марката. В очакване на колекция 2016 всички тоалети в бутик Bridal Fashion са на промоционални цени до изчерпване на наличностите.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в: