„Dark Horse“ на Кейти Пери с почти милиард гледания

4
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Видеото на Кейти Пери, с участието на Juicy J, „Dark Horse“ направи близо един милиард гледания в YouTube. Така клипът се превръща във втория най-гледан във Vevo. Преди него стои само „Baby“ на Джъстин Бийбър с 1,1 милиарда прегледа.

Междувременно представители на изпълнителката отхвърлиха слуховете за съществуването на нейна песен срещу Тейлър Суифт. В понеделник парче, озаглавено 1984, бе качено в регистрационния уебсайт на лицензионната организация BMI и като изпълнител беше посочена Кейти Пери. Това породи подозренията, че Пери е избрала заглавието по годината си на раждане, както Суифт направи с името на албума си – 1989 г.

За Billboard обаче представител на Пери заяви: „Мениджмънтът на Кейти Пери (Direct Management Group) потвърждава, че тази история е пълна измислица. Кейти не е замесена в написването, изпяването, записването или регистрирането на тази песен“.

Враждата между двете изпълнителки, които бяха в доста по-близки отношения преди време, се дължи на конфликт на интереси. По думите на Тейлър причина за разрива помежду им е некоректно отношение от страна на Кейти, която се опитала да „открадне“ членове от екипа й.

Въпреки, че никога официално не е заявявала, че последният й сингъл „Bad Blood“ е написан за Кейти Пери, Суифт все пак признава, че парчето е вдъхновено от приятелство, което е поело грешна посока.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It