Кои са най-добрите и най-лошите шофьори според зодията

328
Добави коментар
boleyn
boleyn

Разберете дали сте добър шофьор!

Зодията определя много черти от характера ни. Оказва се, че дори и начина ни на шофиране. Вижте дали сте добър и спокоен зад волана или сте стресиран и опасен шофьор.

Най-опасни и най-предизвикващи ПТП са ВЕЗНИТЕ. Макар винаги толкова добродушни и внимателни, Везните се оказват опасни за себе си и останалите на пътя. Те са прекалено колебливи, разсеяни и несигурни. Когато трябва да реагират светкавично, Везните се паникьосват. Освен това, са недисциплинирани на пътя.

На второ място в класацията се нарежда ВОДОЛЕЯТ. Те не спазват правилата за движение и не признават вината си, когато са предизвикали ПТП. Липсва им всякаква дисциплина и отговорност.

Напълно заслужено, ОВЕНЪТ печели третото място, заради буйния му нрав и всякаква липса на търпение. Като цяло, е добър шофьор, но смята, че животът е състезание. Освен това, иска непрекъснато да се доказва като най-бързия и смелия, което понякога е фатално на пътя.

Благодарение на своята разсеяност, РИБИТЕ се нареждат на четвърто място. Освен това техните реакции са доста забавени и често се разминават на косъм от ПТП. С времето стават все по-добри в шофирането, но така и не придобиват умения за бързи реакции в критични ситуации.

СКОРПИОНИТЕ се нареждат на пето място заради твърде подчертаната им увереност и самочувствие на пътя. Те са добри шофьори, имат и бързи реакции, но не успяват да овладеят гнева си. Ако някой им вземе предимството или ги изпревари, те забравят за всичко останало и търсят справедливост до дупка.

Шестото място заема ТЕЛЕЦЪТ. Макар и да имат навика да минават на червено те рядко предизвикват ПТП. И все пак е време да се научат, че на пътя не са сами и трябва повече да се съобразяват.

Очаквайте скоро да разберете кой е на почетното първо място!