Жените, които доказаха, че красотата няма граница

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Вижте едни от най-уникалните жени в света!

Тези модели променят модерната идея за красота. Те са привлекателни в своята уникалност и разнообразие. Те не са като всички останали. Красотата на тези жени е единствена по рода си.

Моделите са жени с трогателна история, силни, хубави, с желание за живот и присъствие. Такива, каквито са, те се противопоставят на нежеланието на милиони хубави дами да признаят пред себе си и оценят високо физическата си красота.

Шантел Браун Янг

Канадската красавица страда от нарушения на пигментацията на кожата още от три годишна. И все пак това не я спира да се бори и да преследва мечтите си. Нейният недостатък се оказва нейно предимство и тя се превръща в един от най-успелите модели.

Виктория Модеста

Латвийската певица и модел претърпя 15 операции на крака, след раждането си. Те обаче се оказват неефективни и още от малка тя губи крайника си, но не и самочувствието си. Вдъхновена от своя недостатък тя продължава напред и успява да се сдобие с успешна кариера и известност.

Ерика Ървин

35-годишният модел от Калифорния Ерик Ървин, се превръща в един от най-успелите модели на Америка, въпреки своите 2 метра и 5 сантиметра.

Маша Телъна

Украинският модел с изненадващо големи очи. Красотата й се сравнява с елфска. В погледа на това момиче спокойно можеш да потънеш. Невероятна е!

Кармен Дел’Орефис

Този модел е вече 84 години на възраст , но тя все още е красива и носи най-малките размери дрехи. Кармен продължава да се снима за едни от най-известните модни списания, все още дефилира на подиума и дори е рекламно лице на на много кампании.

Джейми Брюер

Джейми е първият модел в света със синдрома на Даун. Известна е и като актриса. Играла е телевизионния сериал “ American Horror Story „.

Дениз Бидо

28-годишната пуерториканка е манекенка, която носи размери XXL. Един от най-известните модели в света е с този размер. Гордее се, че популяризира на модния подиум жените с тегло над 55 килограма.

Кейси Леглер

Колкото и да не ви се вярва зад късата коса, мъжкото облекло и стойка стой една истинска дама. Това е първият модел в света, с който е сключен договор да се прави на мъж. Кейси наистина има мъжествени скули остра брадичка и е висока 188 сантиметра.

Мофи

Наричат я „новата Кейт Мос“. Късогледството е това, което прави красотата й особена и неземна. Благодарение и на него, пробива в модата.

Диандра Форест

Американката е известна с това, че е единственият модел, който е зеленоок албиност. Това е изключително рядко по рода си явление. И именно то я прави толкова различна и красива.