Разнообразие от екзотични цветове на ламиниран паркет GAMA FLOOR

79
Добави коментар
TechneconGroup
TechneconGroup

Искате вашия под да бъде по-различен? Техникон груп предлага за своите клиенти висококачествен HDF ламиниран паркет с разнообразни и екзотични цветове – тундра, бреза, червен клен, индианска пътечка, камъшит, източен бор, тръстика, светъл дъб, пиния, аржентински дъб, както и традиционни разновидности на дъб, бук, череша, венге, кестен и орех.

Предлагания ламинат е с различна дебелина и клас на ударо- и износоустойчивост – АС3/ клас 31 за силно натоварени домашни помещения и слабо натоварени обществени, а АС4/ клас 32 за силно натоварени домашни и средно натоварени обществени сгради.

Друго важно преимущество е LOCK системата за монтаж, представляваща заключване на ламелите една в друга. По този начин полагането на паркетните плоскости става бързо и помещението веднага може да влезе в употреба, а при увреждане на някой от ламелите, той се отключва и бързо бива заменен от друг. Освен, че предават екзотика на дома с разнообразието си от цветове, ламинираните паркети Gama Floor са със релефна повърхност, лесни за поддръжка, устойчиви на външни влияния.

В магазини „1001 стоки за дома” на Техникон груп можете да намерите и съответните по цвят аксесоари – лайсни, первази, ръбове за стъпала. Общия им брой надхвърля 1500 вида декоративни профили, а цветовото им разнообразие допринася за реализирането на най-смелите дизайнерски решения за оформяне на интериора.

Етикети: gama floor, екзотични цветове, Лайсни, Ламинат, ламиниран паркет, Первази, подови настилки, ръбове за стъпала, Техникон Груп

Публикувано на 07.09.2009 в 15:24 в категории Полезно, Продукти. Можете да следите коментарите по тази публикация чрез RSS 2.0 хранилката.
Коментарите, pingback и trackback са забранени.