Как да подобрим здравето и живота си

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Ето някои ефикасни съвети, с които да подобрите здравето си и да се чувствате по-добре.

За да подобрите здравето си не е нужно да промените коренно живота си. Необходима ви е по-малко от минута и с помощта на различни техники и трикове ще усетите разликата само след седмица.

Ето някои ефикасни съвети, с които да подобрите здравето си и да се чувствате по-добре.

Премахнете 60% от бактериите и микробите в устата като изтървате зъбите си без паста веднъж дневно.
Сложете слушалките и усилете музиката до „разумно ниво“ като продължите разговора си. Това упражнение ще ви помогне да се научите да откривате повече звуци в заобикалящата ви среда.
Когато почувствате умора, не посягайте към кафето, ами си пригответе сода с лимон. Тази напитка бързо ще повдигне тонуса ви.
Не забравяйте да хапвате нещо по обяд, колкото и време да не ви остава. Така ще се заситите и вечер няма да посягате към калоричните залъгалки.
Изследване доказва, че нещастният брак съкращава живота с 35 %. Друго проучване обаче разкри, че 74 % от щастливите двойки си правят редовно комплименти. Вече знаете какво да правите за да живеете по-дълго!
Сервирайте си по-малко храна. Колкото по-голямо е порцията, толкова повече се похапва. Не си мислете, че ще спрете, когато се нахраните!
Сменяйте възглавницата си, когато е необходимо. За да разберете дали е за смяна, сгънете я наполовина и после наблюдавайте. Ако тя бързо се върне в изходната си форма, значи е в добро състояние, ако не – време е за нова.
Поставете свежи цветя на масата. Ароматът им ще повиши настроението и тонуса ви, докато закусвате.
Изследване показва, че 90 %, които благодарят открито, са със 75 % по-щастливи от тези, които не изразяват благодарността си. Една дума може коренно да промени живота ви!