Кои зодии не са подходящи за брак

8
Добави коментар
boleyn
boleyn

Трите най-лоши зодии за брак

С 3 от зодиакалните знаци трябва да сте много внимателни, ако решите сериозно да се обвържете с тях, защото в астрологията те са определяни като своенравни хора с тежки характери, които трудно се превръщат в мечтаните съпрузи.

Вижте кои са те:

Рак

По принцип представителите на тази зодия са чувствителни хора, които силно държат на семейните ценности. Те са традиционалисти и обичат да прекарват свободното си време в домашна обстановка сред своите близки.

Това обаче, което ги прави не особено желани съпрузи, е непрекъснатото желание да се удовлетворят всичките им капризи.

Раците обичат да им угаждат и да се винаги да се отстъпва пред техните желания. В партньора си те търсят сигурност във всеки един аспект – от емоционален до материален.

Скорпион

Тежкият характер на Скорпионите кара много хора да бягат от тях, когато стане въпрос за сериозно обвързване и брак.

Няма по-доминиращи личности от тях в хороскопа, като винаги търсят половинка, която могат с лекота да командват и манипулират.

Те не обичат да живеят в сянката на друг, а заради ревността си не позволяват на човека до себе си и крачка да направи без знанието им. Въпреки това, Скорпионите отлично могат да се грижат за семейството си, защото имат вроден нюх към печеленето на пари.

Стрелец

Уютният семеен живот изобщо не е за Стрелците, които живеят за пътешествия и разнообразие.

Те са най-забавните и авантюристично настроени представители на хороскопа, на това ги прави прекалено несериозни за сериозно обвързване.

Трудно и дори невъзможно е да се укроти представител на тази зодия. Даже да имат партньор до себе си, те настояват да запазят пълната си свобода и да не правят никакви компромиси с желанията си.

Източник: ezine.bg