Търсят новата „Мис Силикон“ :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Вече започна набирането на кандидатки за „Мис Силикон“. Изискванията към момичетата са прости:  да имат поне една естетическа корекция и да са атрактивни, пише blife.bg. Желаещите да се пробват в надпреварата трябва да изпратят снимка и информация за себе си до 10 юли на имейл:  [email protected]

 

Тази година събитието ще се проведе 16 юли в Слънчев бряг.  Мис силикон е един от най-обсъжданите в държавата конкурси, но безспорно има своето място в светския живот и шоу бизнеса и се ползва с голям интерес. От 2012 г. организаторите на „Мис Силикон“ решават конкурсът да налага определена кауза. „Искаме да отговорим на въпроса необходимост или прищявка е пластичната и естетична хирургия“, уточни „Мисис България 2007“ Мариана Маринова.

 

И тази година мотото на конкурса ще е „Усмихни се на живота“, а целта е с помощта на български и чужди специалисти да се даде шанс на жени, които имат необходимост от пластични операции, но не могат да си ги позволят. Това са дами, пострадали при катастрофи, както и такива, които имат изгаряния или родилни белези.

 

Миналата година спечелилата титлата наградата Мис Силикон Габриела Иванова и нейната подгласничка дариха наградите си от 6 000 евро за да помогнат за пластични операции на Ани Цануйкова, която обгоря в пожар докато спасяваше малката си дъщеричка.

 

Наградите бяха осигурени от д-р Зияд Ал Чирики, който е световно известно име и работи в клиника по пластична хирургия в Лайпциг и който лично се зае да помогне на Ани.  

 

През годините носителки на титлата Мис Силикон са били Греграна Райчевска, Габриела Иванова, Джулиана Гани, Йоана Христова, Деси Младенова, Лили Иванова.