Купи Евтин Сайт | Бизнес Уеб Сайтове на цена от 80 и 120лв.

11
Добави коментар

Уеб Дизайнът е динамична област с много конкуренти както локално така и глобално. Като нова фирма, за да можем да стартираме едно стъпало пред всички малки фирми и хиляди програмисти работещи на свободна практика в страната, решихме да предложим иновативен тип услуга за българския пазар.

В средата на 2015г. стартира онлайн нашият виртуален каталог с готови за ползване бизнес сайтове на цена от 80 и 120лв.  Подобен тип уеб сайтове са подходящи за представяне на бизнес и услуги. Те имат модерна галерия, блог, страница с контакти, страница за представяне и др. Препоръчваме ги ако нямате намерение често да добавяте ново съдържание като в новинарски сайт, защото не разполагат с контролен панел на български. Въпреки липсата на панел, основните промени като добавяне на нови публикации, бутони в меню, редакция на текст, изображения и разместване на полета стават много лесно – буквално с копи/пейст на текст от едно място на друго. За да можете при нужда да правите лесни промени ще получите и текстов файл от 3 до 5 страници. В цената са включени промени нужни за предаването на сайта в готовия за ползване вид нужен на клиента. Това включва – добавяне на текст, изображения, разместване на полета и премахване на ненужни, промяна на основни цветове и т.н. » Купи евтин сайт

Ако желаете да развивате новинарски сайт или онлайн магазин с много продукти, то подобен тип евтини сайтове без контролен панел няма как да бъдат добро решение, тъй като бихте изгубили излишно време за ежедневна поддръжка, а разликата в цената не е голяма. Бизнес и новинарски сайтове с контролен панел предлагаме на цени вариращи от 250 до 480лв. За онлайн магазини цената е 560 или 680лв. Контролният панел е на български. За уеб магазините ви даваме възможност да изберете между двете най-популярни системи – Magento и WooCommerce. Причината да не предлагаме създаден от нас контролен панел е заради гаранцията от защита на данните, която популярните системи предлагат. Сайтовете с контролен панел са придружени от кратко описание на български за лесно добавяне на съдържание  (между 3 и 5 страници..). Разбира се, при нужда можете да се свържете с нас по удобен за вас начин.