GPS навигация Leos A406 – необходимост за всеки камион

1
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

GPS навигация Leos A406 – необходимост за всеки камион
10:59, 17 Юни 2015 видяна 19 пъти

1
2
3
4
5

5,00 / 5
(1 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Пътуването по международните пътища с тежкотоварни камиони може да бъде безкрайно дълго и уморително. Хората, които са се заели с това, знаят най-добре. Грижите покрай камиона, товара и пътя са прекалено много и сам човек трудно би могъл да се справи с всичко това.

Като верен помощник ви представяме GPS навигацията за камиони – Leos A406. Софтуерът е уникален и специализиран само за камион или TIR. Той позволява да въведете параметрите на вашия камион – дължина, височина, оси, тонаж и др. Изключително комфортна е функцията за следене на времето за шофиране, почивка, както и времето за смяна на шофьорите. Навигацията може да следи как се променя разходът ви на гориво, сама да променя режима си между дневен и нощен, да избира между най-бързия, най-краткия и най-лесния маршрут за вас.

Екранът е TFT тъчскрийн с размер 4.3 инча. Мощен процесор Mstar от 800 Mhz се грижи за изпълнението на многото софтуерни функционалности, а RAM памет от 128MB позволява управление на много процеси. Вградената памет е 4GB, а външната може да достигне до 32GB. С вградения FM трансмитер ще се наслаждавате не само на звука на навигацията от колоните, но и на любимата си музика.

Leos A406 може да ви служи, дори когато не сте на път. С него ще разглеждате любимите си снимки, видео или ще четете електронни книги. Навигацията е на български език и поддържа много други езици.

Leos A406 се грижи за вас да сте наясно със законите в страните, в които навлизате. Навигацията дава информация за ограниченията на скоростта, за спешните телефони и, разбира се, за допустимите алкохолни промили. Полицейските засади и камери също са предвидливо обозначени на навигацията.

Специализираният софтуер за камиони позволява да се визуализира градската част, да показва местонахождението и името на индустриалните зони, както и съпътстващите ги големи и малки фериботи, реки, тунели и морета. Изключително удобна е информацията, която LeosA406 предоставя относно заплатените зони, таксите, лошите и неасфалтирани пътища, а също и ако понякога умората е в повече – навигацията ще покаже коя е правилната лента за движение.

Добави в Svejo

« Обратно към блога