Чартъри до Германия от летище Варна

17
Добави коментар
DSTours
DSTours

ЕКСКЛУЗИВНО за лято 2015 г. ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ от и до ГЕРМАНИЯ от летище ВАРНА

 

Ние можем да потвърдим и резервираме самолетни билети за Вашите предстоящи пътувания по Чартърна програма до Германия, която започва от месец май и продължава до началото на месец октомври 2015 година. Гарантираме Ви конкурентни и фиксирани цени, които започват от 90 евро или 176 лева за еднопосочен билет, в зависимост от месеца на пътуване. Цената за чартърните полети включва: самолетен билет, летищни такси, такса за издаване на билета, чекиран багаж до 20 килограма и ръчен багаж до 6 килограма на човек. По време на полета няма включен кетъринг в цената. Актуална информация за цени и условия ще получите в офисите ни във Варна и Бургас.

 

Чартърни полети до ГЕРМАНИЯ от Летище Варна, лято 2015: Франкфурт, Дюселдорф, Бремен, Лайпциг, Берлин, Хановер, Мюнхен, Кьолн, Хамбург, Нюрнберг, Ерфурт и Дрезден

 

LastMinute цени от 90€ за полети до 28.06.2015г. от Варна и Бургас до Лайпциг, Берлин, Щутгарт, Хановер, Дюселдорф, Бремен, Франкфурт, Нюрнберг, Мюнхен и Хамбург!

 

Чартъри от

до

 

Дата 

Цена 

Варна (VAR)

Германия

Кьолн (CGN)

21.05 – 03.10 

90€ – 180€

Варна (VAR)

 

Бремен (BRE)

18.06 – 24.09  

100€ – 180€

Варна (VAR)

 

Дюселдорф (DUS)

09.05 – 04.10 

90€ – 180€

Варна (VAR)

 

Франкфурт (FRA)

10.05 – 04.10 

90€ – 160€

Варна (VAR)

 

Хановер (HAJ)

16.05 – 05.10 

90€ – 150€

Варна (VAR)

 

Хамбург (HAM)

16.05 – 14.09 

100€ – 150€

Варна (VAR)

 

Лайпциг (LEJ)

10.05 – 23.09 

90€ – 170€

Варна (VAR)

 

Мюнхен (MUC)

23.05 – 09.09 

90€ – 170€

Варна (VAR)

 

Нюрнберг (NUE)

23.05; 25.05 

100€/ 195 лв.

Варна (VAR)

 

Дрезден (DRS)

23.05 – 29.09 

120€ – 150€

Варна (VAR)

 

Щутгарт (STR)

26.05 

116€/ 225 лв.

Варна (VAR)

 

Берлин(TXL)/(SXF)

15.05 – 04.10 

90€ – 180€

 

Информация за чартърни полети БУРГАС – ГЕРМАНИЯ ще намерите тук

 

Ето и кратка информация за предлаганите от нас дестинации:

 

Директни чартърни полети Варна – Кьолн или Бургас – Кьолн:

 

Кьолн е четвъртият по големина град в Германия. Разположен е в западаната част на страната, по протежението на двата бряг на река Рейн. Символ на града и най- известна негова забележителност е Кьолнската Катедралата- най- голямата готическа катедрала в Северна Европа. Любопитен факт, който едва ли знаете за града е, че ароматната течност одеколон е кръстена на града (от френски – Eau de Cologne или вода от Кьолн) от нейният създател италианският фармацевт Йохан Мария Фарина, в чест на града, който е избрал да живее.

 

3 причини да посетите Кьолн:

 

Да посетите най- голямата готическа катедрала в Северна Европа. Двете кули на Кьолнската Катедрала са най-високите църковни кули в света. Гледката от там над града и река Рейн е неповторима..!

Да минете по Мостът на катинарите на любовта- така наричат моста “Хоенцьолерн“. На перилата му влюбени от цял свят закачат катинари с инициалите си.

Ако не можете да решите кое от 4 годишни времена е най- подходящо да посетите Кьолн, препоръчваме ви петият сезон. Не, няма грешка, това е времето на карнавалът, който е в края на февруари или началото на март. Една седмица, през която нощният живот не спира, а Вие можете да изпиете огромни количества немска бира. Подготовката за него започва още през есента.

 

Най- общо казано Кьолн е не традиционно съчетание между немска организираност и южняшки дух на свобода, топлота и неспиращ нощен живот. С директните полети от Варна и Бургас, Кьолн е по- лесно достъпен от всякога. Свържете се с нас за свободни места и цени на самолетните билети за директен чартърен полет Варна – Кьолн или Бургас – Кьолн.

 

Директни полети от Варна- Берлин или Бургас – Берлин:

 

Столицата на Германия Берлин е най- големият и най- населеният град в страната. Той е и най- посещаваният от българи град в Германия. Забележителностите там, както и събитията, които можете да посетите през цялата година с толкова много, че можете да се връщате там отново и отново, и винаги ще има какво ново да видите.

 

Ще ви запознаем с по- малко известните неща в Берлин като ви представим топ 3 на най- странните и не традиционни хотели там:

 

Хотел в панелен блок от ГДР- “Ostel”e разположен в близост до източната гара в панелен блок от времето на ГДР и ще ви върне обратно през 70 те и 80 те години на миналия век. Стаите са обзаведени с оригинални мебели и тапети.

Бивша фабрика за прахосмукачки- „Hüttenpalast” – дървени къщички и каравани, разположени в халето на някогашна фабрика за прахосмукачки от 50 те и 60 те години на миналия век.

“Propeller Island City Lodge”- когато се настаните там, ще получите инструкции за употреба, защото всяка една стая е различна от останалите- можете да избирате между изцяло огледална стая; да спите в ковчег в „Гробницата“; стая с клетки на лъвове; „обърната на опаки стая“ и какво ли още не…

 

Както знаете столицата Берлин е много посещавана дестинация, предлагаща удобни полети от София през цялата година. За удобство на живеещите в Източната половина на България, през летния сезон се изпълняват и директни чартърни полети от Варна до Берлин и обратно и Бургас – Берлин. Информация за тях можете да намерите в офисите на Ди Ес Турс във Варна и Бургас.

 

Чартърни полети Варна – Дюселдорф или Бургас – Дюселдорф:

 

 Дюселдорф се намира в западна Германия на десния бряг на река Рейн. Той е известен като един от най- богатите градове в Европа- столицата на културата, модата, индустрията. Освен това е и един от най- големите търговски и пристанищни градове по поречието на река Рейн.

 

Топ 3 причини да посетите Дюселдорф:

 

В Дюселдорф се намира най- дългият бар в света- така е известен „Стария град“, в който можете да посетите над 250 заведения…

Да се разходите по най- добрата и най- известната търговска улица в Германия Königsallee, където са събрани повечето банки, лъскави бутици и скъпи заведения.

Да посетите най- големият фестивал на река Рейн- провежда се в края на месец юли и е посещаван от над 4 млн. души всяка година.

 

Ако още не сте биле в Дюселдорф, препоръчваме Ви да го посетите в периода между май и октомври, когато има директни чартърни полети Варна – Дюселдорф и Бургас – Дюселдорф. Няма да Ви се налага да се прекачвате и да сменяте полети или да ходите до София или някое по- голямо летище извън страната. Попитайте в офисите ни във Варна и Бургас за свободни места и цени на самолетните билети за Дюселдорф.

 

Самолетни билети за директен полет Варна – Хамбург или Бургас – Хамбург 

 

Хамбург е вторият по големина град в Германия, след столицата, който е важен индустриален център в страната. Освен това е и еди от най- големите пристанищни градове в Европа, където река Елба се влива е Северно море. Наричан е „Врата към света“, заради важната икономическа роля на пристанището за цяла Германия.  Любопитен факт за Хамбург е, че е градът с най- много мостове в Европа и най- зеленият град в Германия.

 

Ако никога не сте ходили в Хамбург, представяме Ви 3 причини да го направите това лято:

 

Ще посетите най- голямото пристанище в Германия- красива гледка край реката и морето, можете да влезете и в някой от корабите, предоставени за разглеждане от туристи. В непосредствена близост е историческият квартал с неповторимият музей на Миниатюрата (Miniatur Wunderland).

Градът е моден и културен център- предоставя невероятни възможности за шопинг, скъпи бутици и изискани магазини, както и над 300 театъра, музикални  вариететни сцени… със сигурност няма да ви остане и минутка, в която да скучаете!

Несравним нощен живот на всеизвестната улица Reeperbahn. 

 

Хамбург е красив град, който ви съветваме да посетите при първа възможност. Резервирайте самолетните си билети от по- рано, защото полетите са много натоварени, особено през летният сезон, когато са и директните чартърни полети от Варна и Бургас- безспорно предимство и удобство за живеещите в цяла Източна България.

 

Чартърни полети Варна – Лайпциг или  Бургас – Лайпциг

 

Лайпциг се намира в източната част на Германия, в провинцията Саксония. Той е важен търговски и  културен град в страната.  Известен е с панаирния център Лайпциг Месе, с университетът, който е втория най- стар в Германия. Любопитен факт е, че историческата църква „Св. Николай“ е началната точка на мирните демонстрации срещу комунизма, които довеждат до обединението на страната. В Лайпциг има множество забележителности, църкви, музеи, галерии, къщи които да разгледате.

 

Топ 3 на забележителностите в Лайпциг, които задължително трябва да видите са:

 

Къщите- музеи на Менделсон, на Бах и на Шуман;

Най- старата, все още работеща кафетерия в Европа Кафе Баум-  функционира и като ресторант и като музей;

Паметникът на Гьоте.

 

Лайпциг е сред градовете, които си заслужава да посетите. Оставяме на вас сами да откриете останалите забележителности, по- голямата част от които са концентрирани в Стария исторически център. Попитайте в офисите ни за цени на самолетните билети на чартърните полети Варна – Лайпциг и Бургас – Лайпциг и обратно.

 

Директни чартърни полети Варна – Ерфурт

 

Ерфурт е един от не толкова известните градове в Германия. Като столица на провинцията Тюрингия, всъщност е важен търговски и културен град за страната.

 

Топ 3 на най – значимите забележителности в Ерфурт:

 

Университетът- един от най-старите в Германия и Европа

Катедралата „ Св. Мария“ в готически стил;

Стария град с множеството църкви и запазена архитектура на сградите.

 

Местоположението на Ерфурт в централната част на Германия, както и международното летище, го превръщат във важен транспортен център за цялата страна. Директните полети от Варна до Ерфурт улесняват още повече пътуването до града и останалите части на страната. За подробна информация относно часове и дати на полетите, както и цени на самолетните билети до Ерфурт, свържете се с Ди Ес Турс.

 

Самолетни билети за чартърен полет Варна – Щутгарт или Бургас – Щутгарт

 

Щутгарт е столица на провинцията Баден- Вюртемберг и е популярна туристическа дестинация заради красивата си природа- зелени паркове и градини, множество забележителности- площади, дворци и уникалната си архитектура. На голям интерес се радват още най- голямата зоологическа и ботаническа градина в Европа, музеят “Мерцедес- Бенц” и музеят на „ Порше“.

 

3 Фестивала, които трябва да посетите в Щутгарт:

 

Джаз фестивалът в Щутгарт: 3- 12/07/2015г.

Летният фестивал – един от най- колоритните за цяла Германия.

Биреният фестивал- традиционно се провежда в края на септември и е вторият по големина в света, след Октоберфест Мюнхен.

 

За ваш късмет пътуването до Щутгарт е много удобно и лесно, благодарение на директните чартърни полети Варна – Щутгарт и Бургас – Щутгарт, които се изпълняват от май до края на септември. С радост ще ви съдействаме за резервация и купуване на самолетни билети до Щутгарт!

 

Директни чартърни полети Варна- Нюрнберг или Бургас – Нюрнберг

 

Нюрнберг се намирана в Югоизточна Германия, провинцията Байерн, на канала Рейн – Майн – Дунав. Градът е известен с интересният си музей на играчките. Нюрнберг е съчетание  на модерен стил и средновековен дух. Посещаван е всяка година от милиони туристи.

 

Ако и Вие смятате да пътувате скоро до Нюрнберг вижте топ 3 на местата, които не трябва да пропускате:

 

Замъкът Кайзербург- смятан е за един от най- важните императорски дворци от Средновековието;

Болницата Св. Дух- една от най- големите средновековни болници;

Готическата църква Св. Лоренц- също един от символите на Нюрнберг;

 

Освен историческите забележителности в Нюрнберг, градът има и красива природа- със сигурност си заслужава да го посетите. Ексклузивно за летният сезон на 2015г. ще се изпълняват чартърни полети Варна – Нюрнберг и Бургас – Нюрнберг, информация за които можете да получите в офисите на Ди Ес Турс. Свържете се с нас за резервация на самолетен билет до Нюрнберг.

 

Моля имайте в предвид, че цените и наличните билети за чартърни полети се променят ежедневно и в повечето случаи е необходимо потвърждение с нашия доставчик преди билета да може да бъде закупен.

За актуална и подробна информация, относно свободни места, часове на полетите и цени на самолетните билети, ще получите в офисите ни или на телефони: Варна – 052/ 607 609 и Бургас 056/ 826 355.

 

 

Полезни връзки:
Екскурзии | Екзотични екскурзии | Самолетни билети | Чартъри от Варна и Бургас | Хотели | Туристически услуги