Господари на ефира 23.06.2015

1
Добави коментар
stan4o12
stan4o12

Господари на ефира e шоу, което се излъчва от понеделник до петък от 22:00 ч. по Нова тв Двойката водещи са Димитър Рачков и Васил Зуека, както и Адреналинките са нови.

До сега водещи са били любимите на публиката актьори Васил Василев-Зуека, Малин Кръстев, Димитър Рачков, Руслан Мъйнов, Георги Мамалев Валентин Танев, Румен Угрински, Герасим Георгиев – Геро. А прелестната Мария Игнатова е първата жена водещ на шоуто.

Предаването, което винаги е безпощадно към гафовете и е най-свежият и забавен коректив на родния телевизионен ефир – Господари на ефира. Превърнало се в истинска институция, вече повече от 10 години шоуто е доказало своя неподражаем облик и уникален стил.
Предвождано от най-обичаните двойки водещи, Господари на ефира е натоварено с не една важна мисия – да среща с най-комичните и абсурдни моменти както от малкия екран, така и от обществено-политическия живот в страната; да следи зорко за справедливостта с помощта на своите репортери; да връчва най-емблематичната си статуетка Златен скункс на всички, заслужили признанието заради своите грешки, фалшиви обещания или провали; и не на последно място – да не пропуска да отличи добрите примери и постижения с наградата „Бяла лястовица”.

Васил Василев – Зуека, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Герасим Георгиев – Геро, Румен Угрински и Малин Кръстев са титулярните водещи, които продължават да забавляват зрителите през всичките години на шоуто. Чаровните Адреналинки и отличаващите се с характерните си бели костюми репортери също са неизменна част от запазения господарски стил на „Господари на ефира”.
Продуцент на предаването е Джуди Халваджиян.
Господари на ефира: понеделник – петък, 23.00 ч.
Официален сайт: http://www.gospodari.com/