20 великолепни идеи за спални в черно и бяло

2
Добави коментар

Когато обновяваме спалнята, винаги търсим най-оптималния вариант, както откъм цена, така и откъм дизайн. Гарантирано добро решение в това отношение се явяват спалните, съчетаващи черно и бяло. Стилни, уютни и изключително актуални, нашите „черно-бели“ идеи със сигурност ще ви вдъхновят да предприемете промяна и в своята спалня. Не посрещайте предизвикателствата, свързани с ремонта у дома, сами, а използвайте услугите на квалифицирани специалисти чрез MaistorPlus!

Неопетнена красота

Източник

Ако сте настроени артистично, задължително вземете идея от това предложение, което ни показва как да съгласуваме изчистените бели елементи с богатата орнаментика на черното.

Мотивация за ранобудните

Източник

„Най-добрият начин да сбъднете мечтите си е да се събудите“ – с това мотивиращо послание на стената, едва ли ставането сутрин ще ви се опре. Интересният таван придава доза екстравагантност на тази спалня, като перфектно допълнение към закачливия дизайн на мебелите.

За вашите смели космополитни мечти

Източник

Не ви ли се струва, че тази спалня ще е перфектно допълнение към луксозен мезонет в Ню Йорк, например? Откраднете тази идея за своето ново жилище, като обърнете внимание на семплите форми и декорации.

Стъпаловидно очарование

Източник

Тук бялото и сивото доминират спрямо черното, което пък е представено единствено чрез аксесоари. Обърнете внимание на интересния дизайн на скрина и шкафовете, който „разчупва“ значително обстановката.

Капка свежест никога не е излишна

Източник

Стандартен дизайн за мебелите, топъл бежов нюанс на пода и наситено зелено на една от стените – това е формулата за създаването на невероятна свежа спалня!

Любопитно съчетание на черното и бялото с дърво

Източник

Ако към бяла спалня с екцентричен дизайн добавите и нежни дървени елементи, ще получите истинско доказателство, че в интериора всичко е постижимо!

Интригуваща идея за пътешественици

Източник

Обичате да пътувате и да събирате сувенири от всяко посетено кътче? Вгледайте се в детайлите на тази спалня и ще откриете истински черно-бял пътеводител за авантюристи.

Бялото и черното създават елегантно съчетание

Източник

Изчистени линии и премерени декорации – тази спалня придава елегантност на всеки дом! Райето е в основата на дизайна на мебелите, а белият под създава усещане за простор и чистота.

Виж още: Уникални дизайнерски легла

Привлечени от усещането за безкрайност

Източник

Едва ли съществува по-просторна и елегантна спалня от тази, а черните елементи, под формата на легло и декорации, придават неповторим облик на цялото помещение!

Черно и бяло в скромен дизайн

Източник

Ако търсите спалня с изчистени линии и минимално количество орнаменти, това е точното предложение за вас. Минималистичният вид на стаята е разчупен от екстравагатния дизайн на лампите и облегалката на леглото, а големият прозорец ви дава прекрасна гледка!

Кралско великолепие

Източник

Тази спалня може да задоволи претенциозния вкус дори и на кралските особи, а на любителите на лукса ще предостави едно наистина неповторимо изживяване!

Голямо въображение, побрано в малко помещение

Източник

Идея, подходяща за тясно пространство, се явява тази спалня, която успява да разнообрази еднообразния вид на помещението с артистични елементи по стените. Забележете елегантното“вмъкване“ на черното в интериора, което по никакъв начин не стеснява допълнително стаята.

Виж още: 5 съвета за спалня в тъмни цветове

Великолепен контраст между стаята и мебелите

Източник

Тук подът отново е бял, но е в съчетание с изцяло черни мебели. Подобни модули са подходящи за по-големи помещения, с достатъчно естествена светлина, която да противостои на тъмния им цвят.

Пренесете Ню Йорк у дома

Източник

В това предложение преобладават правите ъгли, ярките контрасти, а за да не стане помещението твърде еднообразно, е добавен оригинален фототапет от Ню Йорк. Откраднете тази идея и я претворете у дома!

Истинска идилия…

Източник

Черните стени са по-екстравагантно решение, което не е подходящо за всяка стая. За целта тя трябва да бъде доста голяма, както и да има достатъчно светли елементи, които да допълват вида на спалнята в перфектно цветно равновесие.

Изключително делови дизайн

Източник

Ако толкова обичате работата си, че ви се иска да пренесете офиса си в спалнята, тази идея е точно за вас. Стилът е делови, мебелите са с неповторим дизайн, а черното и бялото са преплетени изключително елегантно в отделни детайли.

Нежно вдъхновение в бяло

Източник

Тази спалня ще ви очарова с изящен дизайн  на мебелите и кокетни черни елементи, които разнообразяват светлата обстановка. Съвършенство в интериора за ценители!

Спокойствие и равновесие

Източник

Някои от вас може да сметнат тази спалня за твърде обикновена, но нейната красота се крие в невероятния дизайн на леглото и неповторимите форми на мебелите.

Артистичност и младежки дух

Източник

Ако сте творчески настроена личност, интересувате се от изкуство и го сътворявате, тази спалня е точната доза вдъхновение, от която се нуждаете!

Виж още: Големи идеи за малка спалня

Супер модерно решение за вашия дом

Източник

Това предложение е пример за това как срещата на бялото и черното може да се превърне в едно наистина актуално и неподражаемо решение! Ако нашите предложения са ви вдъхновили да реновирате и своята спалня, доверете се на MaistorPlus в намирането на подходящи майстори! Пуснете заявка, разгледайте офертите на доказани специалисти и сравнете оценки за работата им от клиенти, като направите безплатна заявка при нас още сега!