Актуално – Как да изкарваме повече пари – Бързи кредити, Кредити онлайн, Заеми, Кредитни карти и Автокаско

1
Добави коментар

Наличието на източник на средства, отделен от работата ви, би ви дал по-голяма свобода, по-добър финансов статут, по-големи възможности и като цяло би ви oсигурил много по-спокоен и комфортен живот. Затова ние ще ви предложим няколко варианта, които няма да натоварят ежедневието ви, но са удачен вариант за допълнителен доход: станете агент за директна продажба или наемодател, работете с деца или превърнете хобито си в страничен доходоносен бизнес.

Напоследък в България се появиха много компании за директна продажба, чиито продукти могат да се закупят само от техен представител. Изберете си компанията и продуктите, които бихте искали да „представлявате“ и подадете молба за агент. Ако бъдете одобрени, получавате каталози и мостри. Представителите се ползват с отстъпки и от една страна продават на по-висока цена, отколкото купуват, от което печелят. От друга страна, някои компании имат и бонуси и комисиони за агенти с по-големи продажби. Агент за директна продажба е позиция, която може да се практикува по всяко време и навсякъде, което е много добър вариант, ако си имате постоянна работа.

Даването на стая или жилище под наем е опция за тези, които имат имот, който не ползват, или просторно жилище. Има много сайтове за имоти, които ще ви помогнат да се ориентирате за цени и да намерите наемател. Преди да дадете стаята или жилището си под наем трябва да изготвите договор, който да защитава вашите интереси и да ви дава сигурност. Освен това, трябва да проверите много внимателно евентуалните наематели и да бъдете предпазливи, за да не се окаже, че източникът на доход се превръща в източник на проблеми.

Ако обичате деца или имате голям опит и знания в дадена област, може да се занимавате с деца. Работата с малчугани може да е истинско удоволствие и едновременно с това да ви носи доходи. Можете да преподавате частно по предмет, който познавате отлично. Това ще ви отнема по няколко часа, а работните дни зависят от вас и са по договаряне. Ако пък не искате да преподавате, но желаете да се занимавате с деца, може да гледате деца. За да придобиете популярност и да бъдат търсени вашите услуги, помолете ваши приятели с деца за препоръки и разпространете информация за услугите си в социалните мрежи, в близки училища, детски градини и ясли.

Не на последно място, хората са казали, че ако работиш хобито си няма да работиш нито ден в живота си. Защо не превърнете хобито си в бизнес? Правете каквото обичате, използвайте въображениeто си и може след време това да се превърне от страничен доход в истински бизнес, който да доразвиете.
Финансова стабилност може да постигнете, ако спестявате допълнителните си приходи. С част от тези пари може да покривате и ежемесечни разходи, които преди са ви натоварвали. Така ще сте предпазени от неочаквани затруднения и ще инвестирате в едно по-сигурно и добро бъдеще.