Внимание! Не вигайте сватба през август! :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: health.bg

Звездите не спират да ни предлагат своите препятствия в земното ни съществуване. Само преди дни Меркурий ни караше да вдигаме скандали, да сме тревожни, агресивни и ни въвеждаше във всеобщ хаос.

И то само защото беше ретрограден. Сега ни очаква и друго изпитание – в лиричните ни отношения с половинките ни. Очаква се скоро и планетата на любовта Венера също да тръгне назад, тоест да стане ретроградна.

Венера навлиза в тази опасна за любовта фаза в периода от 25 юли и ще продължава да е „сърдита” до 6-ти септември. В тези дни специалистите препоръчват двойките да не сключват брак и да не вдигат сватба. Не е добре и за връзките, които стартират точно в този отрязък от време.

Тези, които все пак напират да чуят сватбения марш на Менделсон не ги очакват добри последствия. Младоженците ще се разделят, макар и след няколко години, като разводът ще е тежък и с негативни последствия и за двете страни, твърдят вещите в звездните тайни.

Съветът на астролозите е да не започвате сериозна връзка през периода на ретроградната Венера. Ако все пак това се случи, много скоро ще усетите, че това е неподходящия за вас човек.

Ретроградната Венера влия и на хората, родени през тези четиридесет дни, когато трае периода. Те не умеят да се влюбят, мислят, че обичта на околните към тях е вечно недостатъчна, а те самите не могат да даряват с обич и постоянство.

Добрата новина е, че през това време може да обърнете повече внимание на себе си. Сега е времето да намалите теглото си с диети, които ще са успешни, да се поглезите с масаж, да тренирате и да наблегнете на естествената си хубост.

Спецовете препоръчват да обърнете повече внимание на любимия си, да коригирате отношенията си, да намерите нови допирни точки с него, да оправите финансите си.