Дневен хороскоп за сряда, 1 юли 2015

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен Предстоят изпитания от емоционално естество. Ще ви се наложи да се преборите с чувства, които изпитвате в неподходящото време. Най-добре за вас и всички в живота ви е да ги пренебрегнете, колкото и да не ви се иска.

Телец Кроите замисъл, който е насочен срещу ваш неприятел. Колкото и да е дразнещо неговото отношение към вас, не си позволявайте да стигате до неговото ниво. Дръжте главата си високо изправена и не обръщайте внимание на старанието му да ви засегне.

Близнаци Държите ключа към сърцето на човек, който е лудо влюбен във вас, и ви обича повече от всичко на света. Чувствата му са взаимни. Съвсем скоро ще имате възможност да се отдадете на емоциите и да изживеете любовта си.

Рак Преструвките ви няма да заблудят никого, най-малко вас. Най-грешният подход е да се опитате да излъжете самите себе си – първото условие за хармония в живота е да бъдете честни пред себе си.

Лъв Преследвате илюзия, която е напълно вероятно да се окаже твърде сложна за сливане с действителността. Някои мечти си остават завинаги в сърцето, но изпълнението им е просто невъзможно.

Дева Цвят и усмивка – това са двете неща, които трябва да добавите към визията си днес, за да заразите околните с оптимизма и харизмата си. През целия ден сте весели и щастливи и привличате позитивни хора към себе си.

Везни Храните напразни надежди спрямо човек, който не е готов да ви даде онова, от което се нуждаете. Не че няма възможност, а просто не иска да го направи. Не се сърдете – уважете решението му и го оставете да продължи пътя си без вас.

Скорпион Усещате липсата на свой близък човек, който в момента не може да бъде физически до вас. Разстоянието, което ви дели, е огромно и това напряга и двама ви. Няма страшно – съвсем скоро ще бъдете отново заедно. Необходимо е само малко търпение.

Стрелец Предразсъдъците са за хора, които вярват в неща, които не са видели със собствените си очи. Вие не сте сред тях и се дразните на ситуации, в които се натъквате на сляпа вяра в стереотипи. Днес ще попаднете в такава.

Козирог Заговор срещу вас е напът да бъде осъществен. Той е доста подъл и цели да осуети възхода ви на работното място. Спавяте се блестящо и много хора започват да завиждат за постиженията ви. Бъдете нащрек!

Водолей Денят ще бъде спокоен и няма да срещате никакви рискови ситуации по пътя си. Всичко, с което се захванете, ще ви носи не само успех, но и щастие и удовлетворение  от постигнатото.

Риби Днес ще ви се наложи да влезете в ролята на закрилник. Ваш близък, който среща трудности в ситуация, което не може да контролира, има нужда от подкрепата ви. Постарайте се да му я осигурите!