Компания предлага да скъса с гаджето вместо вас

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Начало /
Filmcafe /
Masters of Sex /
Компания предлага да скъса с гаджето вместо вас

Компания предлага да скъса с гаджето вместо вас

Lifecafe, по The Telegraph
14.05.2015, 12:48 (обновена 17.05.2015, 08:36)

Искате да приключите връзката си, но не ви стиска? Е, вече може да платите на друг да го направи вместо вас. Поне ако живеете в Австралия. Sorry It’s Over (Съжалявам, всичко приключи) е компания, основана, за да изпрати есемес или кошница със змии на бъдещото бившо гадже вместо вас. И всичко това за по-малко от 4 евро.

Фирмата предлага широк набор от начини, по които да кажете на доскорошния си любим, че предпочитате вече да не е наоколо, пише Telegraph.

Sorry It’s Over може да изпрати до половинката ви съобщение или мейл с текст:

„Не трябва да се виждаме очи в очи. Чувствам, че сме твърде различни. Не е заради теб, заради мен е. Между нас няма вече химия. Надявам се, че ще бъдеш добре. Нека да останем приятели“.

А може да изберете и различен подход:

„Как смееш да ме третираш така! Всичко свърши и не мога да съм по-щастлив/а. Заслужавам нещо по-добро. Ти няма да намериш никой/я по-добър/а от мен.“

Ако това не ви допада, може да напишете персонализирано съобщение, което компанията ще изпрати вместо вас. На малко по-висока цена, но отново услугата струва по-малко от 20 евро. Ако доплатите, може да изпратят вместо вас цветя или кошница с утешително съдържание – бутилка вино, шоколади, носни кърпички, ядки или желирани бонбони.

Късане на живо чрез посредник струва малко повече – почти 50 евро. В сайта има и слогани като

„сърцето е създадено, за да бъде разбито“ или „Не плачи, защото приключва, усмихвай се, че се е случило“

„Никога не е лесно да се разделиш с някого, затова оставете нас да свършим мръсната работа. Защо да се притеснявате да казвате сами сбогом на любовника си? Кой има нужда да тъгува и кой има време за това?“ казва сайтът на компанията.

Не е ясно дали компанията вече има клиенти, нито дали са останали доволни от услугата. Но няма как да се отрече, че са намерили неокупирана бизнес ниша.