Писалка за избелване на зъби

1
Добави коментар
dragoev10
dragoev10

С уникалната си, високо ефективна формула, Teeth Whitening Pen наподобява писалка за избелване на зъби, която прави усмивката Ви блестяща, с изключително дълготраен ефект. Има лесни за следване инструкции и Ви дава възможност с лекота да го използвате в уюта на дома, офиса или навън. Благодарение на бързодействащия избелващ гел, Teeth Whitening Pen премахва в петната по зъбите – тъмни, кафеви, сиви или жълти – и ги замества с изящна перлена белота. Teeth Whitening Pen е бързодействащ, лесен, достъпен и ефикасен, а по резултатите, които осигурява може да се сравни с професионална дентална намеса за избелване на зъби.

Начин на употреба:

Измийте си зъбите и ги почистете с конец за зъби и/или вода за уста.
Отстранете капачката на писалката и завъртете основата ѝ, за да излезе малко количество от избелващия гел на върха на апликатора за нанасяне.
Усмихнете се широко и задръжте устните си отдалечени от зъбите си.
Нанесете тънък слой от гела върху предната част на зъбите с кръгообразни или хоризонтални движения.
Задръжте устните си широко отворени около 30 секунди.
Затворете капачката на писалката.

Повтаряйте тези стъпки два пъти дневно и ще получите сияещо бяла усмивка! За най-добри резултати не изплаквайте, не се хранете и не поемайте течности 20 минути след използването на продукта, за да дадете време на избелващите агенти да подействат.

 

*Продуктът е предназначен единствено за козметична употреба. Не го поглъщайте. Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте го на тъмно и хладно място. Да се държи на място, недостъпно за деца. Писалката съдържа приблизително 30 дози.

Безопасен ли е продуктът и има ли някакви странични ефекти? Teeth Whitening Pen е напълно безопасен. Избелването с Teeth Whitening Pen няма да увреди нито емайла Ви, нито евентуални пломби или кариеси. Основната съставка на избелващия гел Teeth Whitening Pen е водороден пероксид, който повече от 100 години се използва за безопасно избелване на зъби.

Може ли всеки да ползва Teeth Whitening Pen? Всеки, който иска да избели зъбите си, може да се възползва от Teeth Whitening Pen , включително хора със сериозно и трайно увреждане на естествената белота на зъбите. Препоръчва се на деца и възрастни над 14 години. Не се препоръчва по време на кърмене, бременност, лечение с фасети или при наличие на корони или мостове.