SALES Shopping – Стилен и нестандартен дизайн от Hipermag.com! » shop Гид

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес в нашата рубрика Sales Shopping сме готови да ви представим страхотните разпродажби от един любим онлайн магазин, до който се допитваме всеки път, когато имаме нужда от някое стилно и нестандартно допълнение към гардероба си! Става въпрос за Hipermag.com и тяхната категория „Намаления”, в която днес намерихме изкушаващи предложения с по-ниски цени от -40% до -60%!

Това, което харесваме в Hipermag е нестандартната мода, която предлага. Там могат да бъдат срещнати дрехите на разнообразни независими модни къщи с много различен стил, кройка и дизайн. На подобно място всяка жена може да намери перфектната рокля, пола, панталон, защото избора е наистина много голям. На нас ни допада изчистената линия, която силуетите следват, защото това ги прави лесни за съчетаване с всички останали дрехи и аксесоари в гардероба ни. Харесваме и стилния Oversize дизайн, който изглежда винаги е актуален, особено през горещите летни дни, когато малко прохлада не е излишна.

Монохромните рокли в бяло и черно се противопоставят на нежните и женствени модели в красиви флорални принтове и ярки цветове, които са подходящи както за ежедневието или офиса, така и за по-специални поводи. Както винаги, всичко опира до комбинирането им с правилните обувки, колие и чанта/клъч, за да преобразите само за секунди визията си до неузнаваемост. Освен това знаем, че е трудно човек да устои на толкова изкушаващи цени!

Ние подбрахме своите любими предложения от намаленията на Hipermag, но вие можете да разгледате всички тях точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева