Вода с мента и лимон стопява килограми

5
Добави коментар

Вода с мента, лимон, краставица и джинджифил помага да изчистите организма си от шлаките.

В тези горещини на много хора не им спори с яденето и наблягат повече на течности. Точно сега е моментът да направите една екзотична диета под формата на разтоварващи дни, предназначена за топлите дни на лятото. Става въпрос за вода с мента, лимон, краставица и джинджифил, с която ще изчистите токсините от организма и ще свалите няколко килограма за отрицателно време.

Диетата с ароматна вода е разработена от диетоложката Синтия Сас. Тя напълно отговаря за покачващите се температури и сегашните метеорологични условия. В прекрасната ароматна вода с мента се слагат също краставица, лимон и джинджифил – все нискокалорични продукти, които пречистват организма и помагат за изгаряне на коларии. Ментата пък допълнително разхлажда тялото.

Според запознати с тази напитка ще може да свалите цели 3 килограма за отрицателно време – само за около седмица. Като причина за бързото отслабване се изтъква бистрата вода, която помага за бързото топене на килограми, тъй като има отрицателни калории. За преработването на 500 грама от прозрачната напитка се изразходват 50 калории. Водата има и други качества – притъпява чувството на глад и изхвърля шлаките от организма.

Рецепта за ароматната вода с мента е много лесна и използва евтини и сезонни продукти. Всичко, което ви е необходимо, е: 2 литра вода – от чешмата, минерална или изворна, пресен джинджифил, който трябва да е настърган, една средно голяма краставица, нарязана на шайби, един среден лимон, нарязан на резенчета и 12 листенца мента. Ментата притъпява апетита и разхлажда.

Всички съставки на вода с мента се смесват в голяма кана, която се оставя да престои една нощ в хладилника, за да се смесят всички аромати. На другия ден напитката е готова за консумация. Приема се по една чаша преди всяко хранене.

Източник: lechitel.net