Ерос Рамацоти пее у нас под патронажа на Италианското посолство

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Обявеният за най-успешен италиански изпълнител на всички времена Ерос Рамацоти получи подкрепата на собствената си държава за концерта в София. Шоуто, което ще взриви “Арена Армеец” на 26 септември, ще се проведе под патронажа на Посолството на Република Италия в България.

Радостни от факта, че емблемата на италианската музика ще идва у нас, от Посолството и Италианския Културен Институт подкрепиха с готовност събитието, за да може то да се проведе под тяхната егида. На 26 септември в най-голямата зала в София Ерос Рамацоти ще изпълни най-големите хитове от началото на кариерата си до днес, както и песните от новия албум “Perfetto”, който веднага след излизането си през май месец тази година оглави класациите на 24 държави по цял свят.

“Ерос Рамацоти е един от най-добрите изпълнители на съвременната италианска музика и ние сме щастливи, че София ще стане част от новото му световно турне”, заявиха от Посолството на Италия.

Обиколката започва на 12 септември в родината му, където билетите за концертите във Верона и Милано бяха разграбени часове след пускането им в продажба. Наложи се Ерос да обяви допълнителни дати, за да могат всички желаещи фенове да го видят на живо.

Последните пропуски за концерта на Ерос Рамацоти в Арена Армеец могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.

Следете официалната страница за концерта във Facebook за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България: www.facebook.com/ErosLiveInSofia

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It