УСЛУГИ И ЦЕНИ | Хотел Стил Плейс (Style Place) Китен

10
Добави коментар

LAST MINUTE ОФЕРТАТА НА STYLE PLACE:
 Направете своята регистрация СЕГА и спестете по 15 лв. на вечер отстъпка за вашата стая.
Офертата важи за настаняване в периода от 01.07 2015 г. до 15.07 2015 г. за резервации с над 5 нощувки. Местата са ограничени! Офертата важи до запълване на капацитета на хотела и е валидна само за потребители направили регистрацията директно през сайта.
Обадете се сега – 0888 811 070 
ЦЕНАТА Е ОБЩА ЗА ПОМЕЩЕНИЕТО
ТИП
5
Деца до 6 г. се настаняват безплатно. Деца от 6 до 14 г. се настаняват на допълнително легло което е на цена 50% от нощувката за възрастен. Съответно при силен сезон 15 лв. за стандартна стая с изглед към морето и 11 лв. за стая с изглед към градината.Стаите с изглед към морето имат климатик, а стаите с изглед към градината са без климатик. Всяка стая разполага с ютия, дъска за гладене, телевизор и самостоятелен санитарен възел. Хотелът се намира на стълбите които водят до Южния плаж в Китен, като в близост има детска площадка и парк. Улицата е една от най-спокойните в курорта.
СТИЛ ПЛЕЙС КИТЕН ПРЕДЛАГА  НОЩУВКИ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ ЮНИ САМО СРЕЩУ 15 лв. ЗАПОВЯДАЙТЕ! 
ВАЖИ ПРИ ПЪЛНА ЗАЕТОСТ ЗА СТАЯ БЕЗ ИЗГЛЕД КЪМ МОРЕТО!
Хотелът разполага и с масажист. Цените не са включени към цената. Видовете масаж и подробности за услугата можете да видите тукStyle Place  съдейства за морска разходка с една от най – атактивните и красиви шхуни в Китен „Света Мария“ цени и подробности можете да видите тук.

daniel stoineff

Автор в сайта & Управител

www.styleplace.info е сайта на хотела Стийл Плейс Китен. Ние предлагаме качествена услуга на разумна цена. Заповядайте!