Обувките на Яна Маринова

12
Добави коментар
gossipgirl
gossipgirl

Ако все още не си чувал за Яна Маринова, от тази вечер в 22.00 часа, 9 Септември, когато стартира новият сезон на бг сапунката „Забранена любов”, ще видиш името й във финалните надписи.

Защото Яна ще играе новата прелъстителка на Мартин (Ники Илиев), а София най-вероятно ще замине някъде далеч, щом като се разбра, че Елен Колева вече няма да е част от актьорския състав.

Иначе, Яна Маринова стана известна на голяма част от аудиторията с друго свое голямо участие, това в последния „Сървайвър“, а малко я познаваме и от кариерата й на водеща в предаването „Елегантно”.

Яна е родена на 17.08.1978 г. в София, а през детството си се занимава със спорт, което пък й личи по перфектната фигура. Малко истории около героинята й и малко история около обувките й Яна ни разказа в кратката си почивка между снимките на сериала.

V. S. Как си? Сега снимате усилено, нали така?
Я. М. Да, но се чувствам идеално!

V. S. Разкажи ми малко за твоята героиня?
Я. М. Моята героиня е много интересна жена, много предизвикателна. Интересна е с това, че владее изкуството на флирта до съвършенство. Ще се опита да влезе под кожата на Мартин и това, мисля, че не е лесно.

Все пак е трудно да завъртиш главата на един плейбой.

V. S. А на теб ролята харесва ли ти?
Я. М. Да, много е трудна обаче, когато трябва да флиртуваш и когато трябва да играеш съблазнителка, но и ранима жена, каквато е героинята ми, си доста близко до възможността да изглеждаш фалшив. Непрекъснато трябва да сменяш лица, което не е лесна работа. Ако играеш един обикновен човек, който е себе си, пак не е лесно, но поне не трябва да скачаш от образ в образ.

V. S. Да продължим с обувките. Високи или ниски ги предпочиташ?
Я. М. Винаги ги избирам спрямо случая. Винаги има възможност да си с неподходящите обувки на определено място, но аз се старая обувките ми да подхождат на случая и повода, за да съм адекватна. Ето, днес цял ден „маам гащи“ и общо взето се старая да съм в удобни обувки. Заложила съм на римските сандали с ниска подметка. Трябва да ми е удобно.

V. S. Това ли са ти любимите обувки?
Я. М. Да, ето тези на платформата са идеални за лятна дискотека. Лятно време дискотеките по морето са с много решетки по пода и ако си с токче, то винаги се заклещва.

С тези платформи можеш да нагазиш и в пясъка, и да си ги почистиш и с мокра кърпичка след това. Много са удобни, а и ми струваха само 35 лева.

V. S. А онези червените?
Я. М. Те са малко по-луксозни, както и тези сивите (на снимката горе). Извивката им е удобна. Тези черните са ми едни от малкото елегантни обувки, те са си класическа лачена черна обувка KRIZIA и са едни от най-скъпите ми в гардероба. Много скъпи за мен са 200 лева. Повече от 200 за обувки не давам. За мен те са класика, стоят перфектно с малка черна рокля.

Онези жълтите са едни от любимите ми, защото правят тънък глезен, кожата им е мека, удобни и гъвкави са. Сивите са много удобни, токът им е много екстравагантен. И за това удоволствие отново платих само 35 лева.

И GEOX, едни от любимите обувки, тези са много удобни, много мека кожа, много гъвкави, токът е страшно удобен.

V. S. Имаш и много спортни обувки.
Я. М. Да, кецовете ми и едни хубави бели маратонки.
Обичам този модел, когато малко ти е вдигната петата.
Не мога без удобни маратонки и кецове.

V. S. Ти сега в сериала играеш флиртаджийка, кои ще избереш, ако искаш да прелъстиш някой мъж?
Я. М. Черните, мисля, са най-подходящи. Червените и сивите са добър избор също.

V. S. А някой мъж подарявал ли ти е обувки?
Я. М. Разбира се, но жената винаги трябва да си ги избере сама. Обувките са нещо много специално. Маратонки повече получавам. Да може да избере хубави обувки на висок ток за един мъж е доста трудно.

V. S. Пазиш ли ги, имат ли сантиментална стойност за теб?
Я. М. Да, пазя си ги. Дори и да не ги нося, си ги пазя. Тези от 35 лева са ми малко като колекция, защото са в уникални цветове и вървят само на един или два тоалета и си ги нося с дълги години. В смисъл като ги обуеш само по един път в месеца, те се запазват за много време.

V. S. А каубойските ти ботуши?
Я. М. Много ги обичам, винаги, когато пътувам, съм с тях. От преди 6 или 7 години ги нося. Нямат скъсване. Много са удобни, с цип, не се драскат лесно. С удобна подметка.

V. S. От чужбина или от България предпочиташ да си купуваш обувки?
Я. М. Цената на самолета оскъпява шопинга. Аз пазарувам от България.

V. S. А български обувки носиш ли?
Я. М. Ами купувам ги оттук, дали са български или китайски, не знам.

V. S. Колко чифта имаш?
Я. М. Много.

V. S. Една жена може ли да бъде елегантна на ниски обувки?
Я. М. Да, аз съм на ниски обувки и съм елегантна в момента, нали. В смисъл, спортно-елегантна.

V. S. Разкажи ни още нещо за сериала, за героинята ти.
Я. М. Ами, за моята героиня трябва да знаеш, че тя не е обикновена флиртаджийка, а владее изкуството на флирта. Тя е много дълбока личност. Ще го видите във филма.

V. S. О, чакаме с нетърпение! Успех!
Я. М. Благодаря!