Гол мъжки задник – новата мания в „Инстаграм“

2
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Джъстин Бийбър отвори кутията на Пандора в социалните мрежи, като пусна своя снимка по д***. За пореден път

Джъстин Бийбър се похвали, че най-новата му снимка по дупе, каквато той публикува в социалните мрежи не за първи път, е събрала близо 2 млн. харесвания само за един ден в „Инстаграм“. 

21-годишният канадски поппевец, който вече скъса с момчешкия имидж, е заснет чисто гол, докато кара екзотична почивка на яхта. Той сочи с ръка в далечината, застанал с гръб към обектива на фона на приказно синьо море, а текстът към кадъра гласи само: „Гледай!“.

Преди няколко дни доскорошният тийнейджърски идол взе участие в религиозна конференция в Австралия. Профилът му в „Инстаграм“ има над 32 млн. последователи.

Жестът му предизвика ефект, сравним с отварянето на кутията на Пандора. Манекенката Криси Тийгън реагира, като пусна също в „Инстаграм“ гола снимка на съпруга си, певеца Джон Леджънд, в домашна обстановка.

Очакваме да я последват и други знаменитости, а междувременно дори престижни издания като музикалното списание „Билборд“ се заеха да коментират чии задни части са по-хубави.

Разголени мъжки тела радват окото и в двете кинопремиери от края на миналата седмица: продължението на „Професия: стриптийзьор“ и петия „Терминатор“ – „Генисис“, където Арнолд Шварценегер (и негов дубльор) пресъздават появата на героя му в първия филм, който датира от 1984-та.

Фотогалерия: Плакатите за „Професия: стриптийзьор-2“

Дори жълтите слуги на Гру от „Аз, проклетникът“ свалят дрехите в новия си анимационен филм. На един от плакатите за „Миньоните“ тримата главни персонажи Кевин, Стюарт и Боб са по дупета, преди да обуят култовите си дънкови гащеризони.

Един от рекламните клипове пък показва Стюарт само по прашки, преди да влезе в басейна – което предизвиква асоциации с червеното еротично бельо на Чанинг Тейтъм от стриптийза му в първия „Професия: стриптийзьор“ …

На екрана голите си задни части са демонстрирали – с дубльор или без – актьори като Силвестър Сталоун („Разрушителят“), Даниел Радклиф („Убий любимите си“), Даниел Крейг (Flashbacks of a Fool), Майкъл Фасбендър („Срам“), Жан-Клод ван Дам („Кървав спорт“), Ричард Гиър („Американско жиголо“), Зак Ефрон (That Awkward Moment)… както и техни български колеги, не само в любовни сцени.

На музикалната сцена за ексхибиционист номер 1 се смята Иги Поп, но актуалният Роби Уилямс не му отстъпва. В края на 90-те той също зарадва феновете с гледката на голия си задник, при това на живо, по време на концерт в Дъблин, преди да изпее пънкарския хит на „Клаш“ Should I Stay Or Should I Go.

Източник: Bulevard.bg