Русата Златка махна силикона (СНИМКИ) :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: facebook

Блондинката е решила да направи някои малки корекции по тялото си и в момента е с естествения си бюст. Златка вече няма онова пищно деколте, с което радваше мъжките очи, пише blife.bg.

 

Райкова тези дни се похвали със снимки от морето, на които е по бански и се вижда, че „бомбите“ й липсват. Свидетели коментират, че формата и размерите на гърдите на Райкова са видимо по-малки отпреди.

 

 

 

„Ауу, Злати, къде са ти циците? Деколтето ти е празно. Пак ли си лягала под ножа, но сега, за да ги смалиш?“, питат я във фейсбук фенове на прелестите й.

 

Заслуга за по-малките цици на блондинката има гаджето й – ММА боецът Георги Валентинов. Той е известен с набожността си и откакто е с него, Златка ходи всяка неделя на църква. Именно неделните проповеди са повлияли на Мис Плеймейт 2008 да стане по-скромна в избора си на дрехи, огромните деколтета, силикона, екстеншъните и предизвикателното поведение.

 

Откакто се загаджи с Валентинов, блондинката от Пазарджик се стреми да избяга от скандалната си слава, еротичните фотосесии и скандалите и това е крачка към промяната й. „Не можеш да я познаеш, станала е много скромна и смирена“, отбелязват приближени до г-ца Райкова.

 

Златка не може да се нарадва на новия си стар бюст. ,,Тя и Георги планират в най-скоро време да си имат наследник и явно заради това е махнала имплантите“, предполагат приближени до двойката.

 

Приятелките й разказват, че плеймейтката вече съжалявала за голотиите, както и за нападките и обидите й към фолк певицата Алисия преди няколко години, миналото си и дружбата си с хора от подземния свят. Райкова искала да изтрие тези срамни моменти от биографията си и към днешна дата се разкайвала за поведението си на младини.