Fashion Choice: Червеният цвят – шикозният образ на съвременната жена

2
Добави коментар

Независимо от възрастта, девойка или жена, брюнетка или блондинка всяка една  дама в червено може да изглежда стилна, модерна и много красива. 

Първоначалното мнението на хората винаги е свързано с външният вид. В този смисъл има една много стара българска поговорка „По дрехите посрещат, по ума изпращат“. В обществото е прието, че външният вид много малко отразява вътрешният свят на човек, но тук ние ще оборим това обществено мнение. Изборът на цветовата гама напълно отразява душевния мир в душата на една жена. За това всяка една уважаваща себе си дама трябва да притежава рокля в червен цвят. Защо ли?

Червеният цвят предизвиква много асоциации в човешката глава. Първото с което можем да го сравним, то това е цвета на виното, а с него идва й любовта и страстта. Друга асоциация, която предизвиква този цвят са вкусните домати и сочната диня, а и не на последно място красивите червени рози.

Жена облечена в червено предизвиква буря от емоции, привлича внимание  към себе си, а в това време показва част от своя характер, а това е една много ценна черта в наши дни – дързостта. За много мъже такава жена олицетворява червена роза, която всеки иска да държи в ръцете си, благодарение на нейната красота.

Дами, които предпочитат този цвят са свободни и уверени в себе си. Такива представителки на нежния пол са целеустремени към постигане на крайния резултат. Те могат да предразположат както желания от тях мъж, а дори и своя бизнес партньор.

Червеният цвят е достатъчно агресивен цвят, който отразява настроението на своята притежателка. Тези жени са енергични и активни. Спора със жена, която е облечена в червена рокля е безсмислен, защото тя мислено се е подготвила за победа.  

В нашата колекция онлайн магазин fashionchoice предлага голям избор от рокли, туники, панталони в червено или десени в които участва червеният цвят. Така, че не се бавете, а бързо си поръчайте от нас желаната от вас дреха в червено.