Конкурса “Мис Силикон” ще се състои на 16-ти юли в Bedroom Beach, Слънчев бряг

5
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Избираме „Мис Силикон“ на Bedroom Beach

Броени дни остават до един от най-обсъжданите конкурси у нас – „Мис Силикон“. На 16 юли на Bedroom Beach в Слънчев бряг ще гласуваме за най-красивата тунингована дама. В момента продължава кастингът за оспорваната надпредвара. Организаторите съобщават, че сред последните попълнения са фитнес инструкторка и шампионка по културизъм, двойничка на Адриана Лима, фенка на татуировките и крупие.

Седма поред година, откакто се провежда конкурсът, изискванията към претендентките за титлата не са се променили. Те са ясни и прости: дамите трябва да имат поне една естетическа корекция и да са атрактивни. Все още желаещите да участват могат да изпратят снимка и информация за себе си на имейл: [email protected]

„Мис Силикон“ е един от най-дискутираните конкурси у нас, който предизвиква безспорен интерес. От 2012 г. организаторите решават надпреварата да има определена кауза. „Искаме да отговорим на въпроса необходимост или прищявка е пластичната и естетична хирургия“, обяснява „Мисис България 2007“ Мариана Маринова. И тази година мотото на конкурса е „Усмихни се на живота“, а целта е с помощта на български и чужди специалисти да се даде шанс на жени, които имат нужда от пластични операции, но не могат да си ги позволят. Това са жени, пострадали при катастрофи, както и такива, които имат изгаряния или родилни белези. Миналата година спечелилата титлата „Мис Силикон“ Габриела Иванова и нейната подгласничка дариха наградите си от 6 000 евро, за да подпомогнат възстановяването на Ани Цануйкова, която обгоря в пожар, докато спасяваше малката си дъщеричка. Наградите бяха осигурени от д-р Зияд Ал Чирики, който е световно известно име и работи в клиника по пластична хирургия в Лайпциг и който лично се зае да помогне на Ани. И тази година той ще предостави ваучер от 5000 лева за естетични корекции. През годините носителки на титлата „Мис Силикон“ са били Гергана Райчевска, Габриела Иванова, Джулиана Гани, Йоана Христова, Деси Младенова, Лили Иванова.