С какво да комбинираме слипърите

2
Добави коментар
ZelenaQbulka
ZelenaQbulka

Добрата новина е, че те стоят отлично с всеки костюм в стил casual. Но съвсем разбираемо, първото, което ни идва наум, е да ги съчетаем с дънки и тениска или риза.

Отлична визия за всеки ден и за офиса. В летните жеги винаги трябва да имате под ръка едни страхотни шорти, джинсова риза или тениска и разбира се, едни слипъри.

Всъщност те са много по-удобни от добре познатите ни балерини, чиято подметка е доста по-тънка и плоска. това са обувки, едновременно модни, шик и удобни. И могат да бъдат блестящи във всеки смисъл на думата. На удобството им разчитат дори супермоделите, за които безупречният външен вид е нещо като професионална отговорност. Ще ги видите на краката на Алесандра Амброзио, както и в гардероба на актрисите Жаклин Фернандес и Джесика Бийл.

Освен в ежедневието, слипърите могат да се носят и на официални събития. За всеки ден изберете нещо по-малко блестящо – например, невероятно удобните модели на испанската марка Refresh – в актуалния за сезона цвят фуксия или тъмно-синьо. Можете да ги комбинирате и с костюм – ще изглеждат достатъчно представително.

юли 9th, 2015 xti, любопитно, мода 2015, актуални, лоуфъри, лято, мода, тенденции admin