Хората трябва да се грижат за здравето си

1
Добави коментар

Здравето – това е силата на обществото

Ако редовно използвате оборудването на Нуга Бест, Вие ще осигурите на своя организъм добро здраве и ще можете да се предпазите от болести.

Учените от научно – изследователските институти на компанията Nuga Medical усърдно работят над усъвършенстването на продукти и изобретяват нови. Преди три години бе създаден международния изследователски център, в който работят корейски специалисти от университета Eнсе и немските учени от университета Фраунхофер. Професор Юргеншрайбер работи в германския институт Фраунхофер и е активен участник в съвместната научно – изследователска дейност с компанията Nuga Medical. Той бе любезен да отговори на следните въпроси.

Разкажете за института Фраунхофер – с какво се занимава и какви изследвания се провеждат в него?

Аз съм физик – теоретик, живея в Дрезден, учил съм в този град и тук станах професор. Обществото Фраунхофер обединява повече от 60 научно – изследователски института, като в Дрезден те са 12. Фраунхоферското общество се занимава с приложни изследвания. Работейки в института, аз развих различни методи за диагностика. Веднъж при нас дойдоха корейски специалисти от компанията Nuga Medical и ни предложиха съвместна работа над няколко проекта. Така започна и продължава плодотворното сътрудничество: живях половин година в Южна Корея, там четох лекции  запознах се с бизнеса и продуктите на Nuga Medical. После се появи идеята да създадем съвместно предприятие и от май 2012 то работи успешно в Дрезден. Сега ние разработваме уникален проект наноелмазен турманий.

Какви изследвания върху турманиевата керамика прави съвместният изследователски център? 

Ние искахме да намерим научни аргументи защо уредите на Nuga Medical  са толкова ефективни. Изучавахме физическите свойства на турмания – дълговълновото инфрачервено излъчване и отделянето на отрицателни йони. Проверявахме доколко турманиевата керамика усилва кръвообращението. Например, ако се сложи гривна на ръката, може да се проследи как на това място се променя кръвообращението. Използвахме специален оптически метод  – фитометрия с използване на лазарен лъч. Удивително колко ясно се вижда разликата: там, където имаше турманиева гривна, кръвта преминаваше по-бързо, кръвообращението се подобряваше. С увереност мога да кажа, че турмания усилва кръвотока. Освен това турманиевата керамика продуцира дълговълнови инфрачервени лъчи и отрицателно заредени йони. Анионите проникват в кожата и кръвта, йонизират кръвните клетки, а дълговълновите инфрачервени лъчи носят енергия. Еднакво заредените частици започват да се отблъскват, кръвта става по – рядка, може “ да се взема “ и да пренесе много кислород . Ние сме наблюдавали кръвта под микроскоп и видяхме как червените клетки свободно “ се разхождат „, без да се слепват. Известно е, че стреса, неправилното хранене, антибиотиците водят до лошо състояние на кръвта, поради това се нарушава транспортирането на кислорода до клетките. Турманиевата керамика помага да се подобри кръвообращението.

Какви ефекти притежава оборудването Нуга Бест?

На първо място – масаж. Ролките минават от едната част на гръбначния стълб до другата примерно за минута. Когато те се движат от прешлен до прешлен, се стимулира работата на автономната нервна система . Благодарение на доброто кръвообращение се получава релаксация и човек “ влиза в равновесие“ .

Няма чудеса, но оборудването Нуга Бест е много близко до чудо. 

Това е много нужно и важно, затова се подобрява самочувствието. Прибавете към масажа и дълговълновото инфрачервено излъчване, както и и отрицателно заредените йони , които вдишваме – това са въздушни витамини. А благодарение на миостимулацията, тялото придобива добра физическа форма. Ние проведохме много експерименти, но ще Ви разкажа за един от тях. Възрастна жена имаше висок стресов показател, който ние измерихме със специален уред. Жената легна на масажора за 40 мин. и параметъра на стреса се понижи. След два дни отново измерихме стресовия показател: той беше по-нисък дори от момента времето преди използване на оборудването. Удивително е, че след сеанса нивото на стреса при тази жена стана още по-ниско. През следващата седмица нейния стресов параметър се нормализира. Това означава, че при тази жена се е подобрило кръвообращението, в организма й е постъпил достатъчно кислород и е настъпило равновесие.

Каква е целта на сътрудничеството на Nuga Medical и германският институт Фраунхофер? 

Ние подготвяме клинически тестове за научни проверки на продукцията на компанията Nuga Medical. Това е обширна програма. Подготвят се такива тестове, с които изделията да се регистрират в Европа като медицински продукти и да се използват с лечебна цел.

Вашите пожелания към посетителите в демонстрационните зали на Нуга Бест  и всички , които използват оборудванията на Нуга Бест.

Няма чудеса, но леглото масажор е много близко до чудо. Ако редовно използвате оборудването, то Вие ще осигурите на своя организъм добро здраве и ще можете да се предпазите от болести. Това е много добър убедителен подход – Нуга Бест е открит за всички. Хората трябва да се грижат за своето здраве. Всички разбираме, че здравето – това е силата на обществото. Хората все по-често се грижат за здравето си с помощта на превантивната медицина, новите оздравителни технологии, такива като Nuga Medical. Защото използването на продуктите от турманиева керамика поддържат баланса в организма, подобряват здравето като цяло, укрепват имунитета. Но не бива да забравяме за душевното здраве: емоциите много влияят върху физическото състояние на човека. Старайте се да мислите за доброто и отбягвайте угнетяващите мисли. Желая Ви повече положителни емоции, за да се чувствате добре. Затова е нужно да се учите да не се фокусирате върху проблемите си, а да се съсредоточите върху добрите неща в живота. Споделете с любимата си социална мрежа 🙂

Related