Мъжко бельо на бъдещето

1
Добави коментар
queerwear
queerwear

За да изумят света, дизайнерите на мъжко бельо влагат усилия и въображение, от които могат да произлязат едни наистина впечатляващи модели мъжко бельо, които само чакат своята бъдеща реализация.
История и миналото са доста любопитни и носят своите поуки, поради което често ни карат да се връщаме назад. Но хората сме устроени така, че да живеем постоянно с идеи и очаквания за бъдещето и да развиваме и подобряваме всичко около нас. В този аспект ще се спрем на трите най-впечатляващи постижения в мъжкото бельо на бъдещето, които сигурно ще променят света и представите ни за него.

Инженери на американската армия работят усилено над нов проект, в опит да се сдобият с информация за физическото и психическото състояние на войниците поставени в полеви условия. Така наречения проект „Мислещо бельо“  ще разполага с мрежа от сензори, който ще предават директно информация за емоционалното и физическото състояние на обекта, нивото на отделяне на опасни вещества,  стреса и нивото на кръвното налягане. Тази чудесна на пръв поглед идея би била доста добре приложима и сред цивилната част от населението. По този начин например лекарите ще знаят състоянието на пациента и така биха могли да се предотвратят инциденти или да се вземат мерки за по-нататъшното лечение и при това от разстояние.

Известно още като PUGZ или така нареченото „Бронирано бельо“  е отново разработка на военни инженери, в отговор на бързо растящият процент на тазови наранявания на фронтовата линия. Бронираното мъжко бельо или PUGZ представлява дълги боксерки подсигурени с двойна бронирана защита във вътрешната част на бедрата и областта на таза. Би било добре приложимо един по-практичен вариант на това бельо за мъже в ежедневието. Доста добре би се вписало в професионалния спорт или при тежък физически труд свързан с опасност за здравето.

Гладиаторите в спортните облекла като Найки, Пума и Адидас се състезават в създаването на все по-иновативни и модерни материи. Това явление се пренася и при производители на мъжко бельо и най-напреднал в това състезание се оказва марката мъжко бельо C-IN2.Те използват нова технология наречена TransDRY. Сигурно знаете, че памукът може да задържа до 40% повече влага от други материи. С технологията TransDRY влагата буквално изчезва за няколко секунди от мъжкото бельо. И така оставаш сух за едни миг, независимо колко вода преминава през тялото, или дори в най-горещите дни. Тази технология спокойно би могла да се използва и при създаването на бански костюми мъже.

С напредването на технологиите и реализирането на идеите на някои гении сигурно след време бихме могли да перем дрехите си и след това да ги обличаме напълно сухи и това е само въпрос на време.