Оригинална нова гривна Power Balance размер М. -с и Л

2
Добави коментар
Aborai
Aborai

Обява № 2988115Добави в наблюдавани обяви
Промотирай с VIP или ТОП
Статистика на посещениятаОригинална нова гривна Power Balance размер М. -с и Лгр. София, обл. СофияОбновена преди 1 минути, Публикувана преди 53 дни, Валидна още 29 дниОригинална нова гривна POWER BALANCE размер М.-Л Заплащане авансово.Доставка 1.50 лв
ГРИВНИ ЧУДО НИ ПАЗЯТ ЗДРАВИ И СИЛНИЧудодейни гривни и медальони, които помагат за здравето и енергийното равновесие, са хит през последните месеци, тръбят сайтове в мрежата. Джаджите помагат да се чувстваме в отлично физическо състояние, служат и като бариера за лошите енергии.
Гривните и медальоните са изработени на основата на американската технология Power Вalance. В тях е вложена холограма от майлар. Това е специален полиестерен филм. Материята е създадена в началото на 50-те години на миналия век. Отличава се с изключителна здравина и еластичност, както и с отлични изолационни свойства. Бързо намира приложение в производството на аудио- и видеоматериали, както и на електролитни батерии и в спътници на НАСА.
Изделията Power Вalance са особено популярни сред спортистите. Много от звездите в САЩ и Европа ги носят. Атлетите твърдят, че те помагат за подобряване на постиженията им и ги предпазват от контузии.
Сред тях са футболистите Кристиано Роналдо и Гути, баскетболистите от НБА Шакил О’Нийл и Ламар Одом, хокеистът Тиму Селане, пилотът от Формула 1 Рубенс Барикело. Истерията по магическите гривни и медальони тръгва първо в Щатите, но бързо се прехвърля отвъд океана. В Европа тя е най-голяма в Испания, напоследък завладява все повече германски спортисти.
Удобството при Power Вalance е, че може да се поставя практически по цялото тяло. Освен като гривна и огърлица специалната холограма се поставя и върху лепенки.
Подходяща е при всякакви физически натоварвания. При това не само при професионални спортисти, но и ако в свободното време обичате по-голямото движение- плуване, тенис, футбол и др.
Power Вalance e резултат от дългогодишни проучвания в областта на холограмните технологии. Изделието има голяма трайност. Фолиото от майлар, вложено в него, е изключително здраво. Диаметърът му е 1,5 см. Може да се мие. Не е известно да въздейства негативно на други източници на лъчение или техника. Според експертите ефектът от него се усеща в продължение на една година.
Цената е от 29,95 до 89 евро в зависимост от дистрибутора и от изделието. Гривните са по-евтини. Каишките са от неопрен или от силикон. Медальоните са по-скъпи, когато са на сребърни подложки. Може да са и с цинкови.
Съобщения могат да изпращат само регистрирани потребители. Влез в сайта.