Да живееш на дърво

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

„Винаги съм обичал къщите на дърво. Така че си помислих, че е време да си построя една. Имах желание да направя място, където приятелите ми биха искали да дойдат“,

Мечтали ли сте си някога да си построите къща на някое величествено дърво и да заживеете там, да погледне света от високо, от един по различен ъгъл? Фостър Хънтингтън е бленувал за това и през 2011 година той сбъдва мечтите си!

27-годишният фотограф напуска работа, купува си ван и решава да избяга от градската джунгла на Ню Йорк. Дълго време той обикаля САЩ, като публикува множество фотографски книги, включително една, озаглавена „Домът е там, където паркираш“. Но той решава да се установи някъде и заедно с група приятели, построява къща на дърво в западен Вашингтон, близо до границата с Орегон.

Мястото е прекрасно, близо е до града, но е потопено в природата и е заразено от нейната магия.

„Винаги съм обичал къщите на дърво. Така че си помислих, че е време да си построя една. Имах желание да направя място, където приятелите ми биха искали да дойдат“, обяснява идеята за приказната къща фотографът.

Проектът се превръща в реалност след една година усилена работа. Новият дом на Фостър Хънтингтън се състои от две отделни къщи, като всяка от тях е с големина около 20 квадратни метра. Едната се използва за работилница, докато другата е превърната в малък дом. Двете постройки са свързани с почти 8-метров мост.

Вижте тази приказна къща:

 

Източник: tialoto.bg