Дневен хороскоп за понеделник, 13 юли 2015

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен Изобщо не сте подозирали, че е възможно да ви се случи това, което ви предстои днес. Ще бъдете изненадани от развоя на събитията и първоначално няма да знаете как да процедирате. След като осъзнаете как стоят нещата, визията ви ще се изчисти.

Телец Каквото е настроението ви днес, такъв ще бъде и денят ви. Ако сте весели и не преставате да се усмихвате напук на всичко – ще привличате щастливи събития към себе си. Ако ли не – рискувате да си навлечете неприятни емоции.

Близнаци Можете да постигнете всичко, което си поставите за цел. Трябва само да повярвате във възможностите си. Ако вие не го направите, не очаквайте от някой друг да свърши това вместо вас.

Рак Опитвате се да влезете в ума на човек, който е неразгадаем за вас. Той е от този тип хора, които не споделят мислите, камо ли чувствата си. Не го принуждавайте – уважете личното му пространство.

Лъв Стараете се да спечелите вниманието на човека, към когото изпитвате силни симпатии, но това, незнайно защо, не се получава. Може би трябва да смените тактиката си и просто да бъдете себе си.

Дева Тренирайте уменията си, защото ви предстои важна работна среща, на която трябва да блеснете със способностите си. Подгответе се добре, за да не явите неподготвени и да разочаровате отсрещната страна.

Везни Замаяни сте от успехите си. Колкото и неща да успявате да постигнете едновременно, това не е причина да се самозабравяте. Помнете, че славата е до време, а постиженията – до живот!

Скорпион Принудени сте да се държите любезно с човек, когото изобщо не харесвате. Съгласявате се да го направите само защото това е важно за най-близките ви хора. Изтърпете деня и няма повече да ви се налага да се преструвате.

Стрелец Тъжната гримаса не слиза от лицето ви през целия ден. Не е естествено да бъдете потиснати без причина. Депресията се е настанила в ежедневието ви, а няма определено събитие, което да е предизвиква. Помислете дали всичко това не е резултат от мрачните ви мисли.

Козирог Използвайте деня за отмора. Предстои ви тежка работна седмица и е добре да си починете през целия ден. Не се занимавайте с никаква тежка физическа дейност, а релаксирайте.

Водолей Увлечени сте по човек, който не е ваш тип. Започвате да осъзнавате, че любовта не се ръководи от писани правила и норми на поведение. Човекът, към когото са насочени мислите ви, може да се окаже вашата най-голяма тръпка.

Риби Кръговратът на живота е повече от непредвидим. Негова малка версия се случва точно през днешния ден и то точно на вас. Събитията се трупат едно след друго и ви повличат с необикновена сила.