Млада и красива брадата жена

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

“ Спрях да си вредя сама и започнах да се харесвам и обичам така каквато съм и така се влюбих във всеки елемент от тялото си. „

Харнам Каур е необикновена. Не сама заради брадата, която има, но и заради смелостта и целите, които си е поставила.

Каур има синдром на поликистозните яйчници. Това е състояние, в което тялото произвежда повече мъжки хормони, което е причината за силното окосмяване по лицето на Харнам.

Смелата дама се бръсне още от 11 годишна, заради тормоза и подигравките в училище. Можете ли да си представите през какво е преминала тя за да се превърне в това, което е днес.

„Спомням си как си лежа в леглото и мисля да сложа край на живота си. Вместо това започнах да се успокоявам. Казах си, че мога да използвам енергията, която ще вложа, за да сложа край на живота си, за да го променя изцяло и да направя нещо по-добро“ – признава Харнам.

Преди да стигне до това заключение, Каур се е подлагала на кола маска между 2 и 3 пъти седмично, а в дните, в които не е могла да издържи на болката се е бръснела.

В даден момент от живота си Харнам Каур се приема така каквато е!

“ Спрях да си вредя сама и започнах  да се харесвам и обичам  така каквато съм и така се влюбих във всеки елемент от тялото си. „, казва тя.
„Обичам брадата си, стриите и всичките ми белези. Именно тези „недостатъци“ ме правят истинска. Брадата ми е част от мен и от моята личност. Това е източникът на силата и увереността ми. Хората просто виждат брадата като косата, но брадата ми за мен е много повече от това. Държа „косата“ ми да ме представи на света различена, по-уверена, да ме покаже като една силна жена!“

Харнам Каур съветва всички жени да се приемат такива каквито са и да обикнат своята същност! Така животът им ще премине щастливо и успешно. Природата си знае работата и щом тя ни е създала такива, знчи има причина! Обичайте се и се ценете!

Каур скоро позира пред лондонски фотограф за сватбената модна къща Urban. Вижте сами серията от булчински рокли, които Харнам Каур представя:

====