Дневен хороскоп за четвъртък, 16 юли 2015

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен Подозирате ваш близък приятел в лъжа, която не е никак безобидна. Ако се окаже, че той всъщност е неин автор, няма да ви стане никак приятно. Постарайте се да научите истината.

Телец Оскърбява ви пренебрежението на вашите близки. Ясно показвате, че имате нужда от тяхното внимание и подкрепа, но те като че ли просто не смятат това за необходимо. Причината ви озадачава.

Близнаци Фалшът не е подходът, който ще ви помогне да се придвижите напред в живота. Колкото повече опитвате да заблудите хората, толкова по-тежки ще бъдат последствията, когато те научат за това.

Рак Принудени сте да действате по начин, който не одобрявате. Налага се да предприемете крути мерки, за да се справите с тежкото положение, в което се намират финансите ви в момента. Ако методите, които трябва да използвате, са неуважителни спрямо някого – в никакъв случай не ги прилагайте.

Лъв Играете си с правилата. Те са създадени, за да бъдат спазвани, но на вас някои норми на поведение просто не ви се нравят и отказвате да ги следвате сляпо. Бунтарският ви дух може да ви навлече неприятности.

Дева Предразсъдъците ви пречат да погледнете на дадена ситуация от по-различен ъгъл. Опитайте се да приемете чуждата гледна точка, без да я съдите само защото не съвпада с вашата.

Везни Възниква спор между вас и ваш познат, в процеса на който започвате сами да си противоречите. Уверете се, че можете ясно и категорично да защитите интересите си. В противен случай не се опитвайте да се състезавате с когото и да било.

Скорпион Отхвърлени сте от човек, когото дълбоко цените и уважавате. Причината за пренебрежителното му поведение към вас е грешка, която сте допуснали към него в миналото. Опитайте се да заличите последиците, които тя е донесла.

Стрелец Днес ще ви бъде предоставена възможността да говорите за своите интереси и да защитите приоритетите си. Постарайте се да застъпите всяка тема, която ви вълнува, защото едва ли ще получите втори шанс.

Козирог Заедно с половинката си сте изправени пред предизвикателство, което трябва да разрешите, като работите в екип. Не се опитвайте да се справите сами – успех ще постигнете само ако синхронизирате действията си.

Водолей Приказната атмосфера на семейна идилия ви обгражда през целия ден. Радвайте се на споделените с най-близките си хора мигове и не ги приемайте за даденост. Това е много важно условие за постигане на разбирателство.

Риби Колебаете се как да постъпите в ситуация, с която не сте се сблъсквали преди. Потърсете съвет от човек, който има повече опит в областта. Така ще успеете да добиете по-добра представа за проблема, пред който сте изправени.